Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 17. maj 2017

Lidt af hvert. Jeg er her i hvert fald stadig

Ja. Jeg har bestilt mere makeup. Hehe. Jeg har fundet en "ny" side, for mig i hvert fald, som jeg vil prøve ud, og jeg helt klart straks gå i "GLÆDER MIG SINDSSYGT"-mode. De har 1-3 dages levering, så hvis jeg er heldig, får jeg det i denne uge. Det er ikke altid Post Nord er lige hurtige. Men de er sgu altid flinke! Vi skal næsten stoppe "drikkepenge" ned i deres lommer - de er ikke bare sådan villige til at tage imod dem uden videre. Når René er nede og købe ind, er han nødt til at hæve f.eks. 100 kroner over, og så få dem udbetalt i 20'ere, så vi kan stikke dem en 20'er, når de kommer med alle de tunge kasser. Vi får jo dagligvarer leveret ca. 1 gang om ugen, plus alle vores andre pakker (der er en del). De slæber så meget. I starten fik de, hvad vi havde, om det så var 100 kroner eller 50 kroner. Men de ville ikke have dem, og vi har så fundet ud af, at hvis vi insisterer lidt, tager de mod en 20'er. De fleste andre, som  kommer her og skal have drikkepenge, har Mobile Pay, og så får de drikkepenge på den måde. Samme i taxaer og den slags. I sidste uge kørte vi i taxa for 90 kroner. Men vi valgte at betale 125 kroner, så chaufføren kunne hive lidt ekstra ind. De bliver altid lidt gladere, og kan huske en næste gang, de henter en (det er generelt de samme, der kører rundt hernede).

Nu er det sådan, at jeg har haft min røde MAC-læbestift i et stykke tid. I ved, denne:
(Undskyld at jeg ikke smiler, men jeg sidder på Køge hospital og tager selfies, så jeg kunne få læbestiften i "rigtigt dagslys" for en gangs skyld. Den bløder lidt, men det er fordi jeg har drukket af en sodavandsflaske flere gange. Læbestiften var på daværende tidspunkt ca. 4 timer gammel, og for at det ikke skal være løgn, holdt den næsten helt indtil klokken ca. 23. Og jeg spiste både aftensmad, drak mere (dog af glas), og jeg tog mig en god, lang lur. Det er vitterligt den perfekte læbestift!)

Jeg er meget glad for den, og selvom jeg har andre, som f.eks. IDUNs "Björnbär", som jeg ikke er helt sikker på er så brombærfarvet som de selv synes, men den er meget pæn. Den er bare "all over the place". Jeg har også en Wet n' Wild, i farven "Vamp It Up", men den mørkelilla farve ser forfærdelig ud på mine læber. I mean REALLY. Så har jeg en Sleek MakeUp flydende læbestift, som er i serien "Matte Me", og farven hedder Old Hollywood. Den tørrer mens man putter den på, og det føles som om man har skorper på sine læber, plus at det ser virkelig idiotisk ud når den er helt knastør. Jeg skal se, om jeg kan finde et billede af det...

Nej, jeg har ingen billeder af det. Men ud over at den laver læber om til 2 store, lange skorper, efterlader den pigment i flagerne, som bliver siddende i et vel stykke tid efter - hvis man f.eks. fjerner læbestiften om aftenen inden man går i seng, kan man godt risikere at have pink læber om morgenen. Men det kan godt fjernes, med en almindelig lipscrub, eller man kan "omfavne looket" og lægge lidt klar gloss på. 

I øjeblikket rocker jeg denne:
Det er en - som du måske kan se - EOS læbepomade, som jeg har købt i Matas' webshop til 69 kr for 7g. Den har en "sheer pink and shimmering effect" Wauw. Det ser ikke for godt ud, men jeg skulle nok lige have tænkt mig om ingen jeg købte noget med perlemor i. Det er ikke min stil. Ikke desto mindre er produktet genialt. Jeg foretager en anmeldelse af det om lidt. Ikke her, men på anmeldersiden. 

Oh, by the way - er der NOGEN i denne kreds af læsere der ved om der er noget rigtigt i rygterne om at Marilyn Manson udsender "Say10" den 19. juni? Jeg driver mig selv til vanvid ved at gå rundt og vente på denne måde, jeg kunne umuligt glæde mig mere... Hvis den skuffer, græder jeg.

I næste måned har min lille misling fødselsdag, og hun bliver 12 år gammel. 12 år. Det er utroligt som tiden går...
Det kan ikke undgås, at man bliver lidt småtræt, når man skal være en smuk skønhedsprinsesse (det er ikke mig, der har kaldt hende det siden vi fik hende - det er hendes far. Det er næsten ærgerligt at I ikke kan høre René snakke til hende, for hans snak til hende er virkelig fænomenal engang imellem) hele tiden. Men se her - dette billede er blot et måneds tid gammel eller sådan noget - og hun fylder 12 år den 28. juni! Hun er den dejligste!
Men hun har alt! Hun har 2 tunneller og et helt system af tunneller, som er forbundet med terninger, så hun kan løbe rundt i et rørsystem og kigge ud samtidig, hun har en skinne med bolde med LED-lys i, som hun kan slå til, hun har en "Scratch 'N' Play", som er en rund tingest med en papplade i midten, en fjeder med en pompom på, som hun kan slå til, og en bordtennis-agtig bold, som kører rundt i skinnen omkring papskiven. Så kan hun slå til bolden, der kan køre hele vejen rundt, begge veje, og hvæsse sine kløer på pappet. Hun har sådan set også et kradsetræ, men hendes negle er for fine, og hænger fast. Hun har sådan en "Funny Dome", som er en tingest, der bar en kugle med en fjer, som stikker op i 3 forskellige huller, efterhånden som bunden på indersiden af kuplen, og så kan hun trække den op af Funny Domen. Den har også fjer, som kører rundt undt den, som hun kan prøve at fange. Så har hun sådan en bowling-kegle-agtig tingest, som skyder laserstråler. Hun har også en hængekøje. Faktisk havde hun indtil i sidste uge 2, men vi smed den ene ud. Hun har en kattehule, som har form som en mus. Hun har endda et lille sommerhus, lavet af pap, hvor der er et gulv af bølgepap inden i, lavet og designet til at kradse og hvæsse kløer. Hun har lige nu, til fri afbenyttelse, 3 papkasser, samt et aktivitetstæppe på et lille glasbord, som er placeret foran et gammelt computerbord, hvor hun får sin mad. Hun har hele to skuffer til rådighed til hendes behov - en i hver af de to kommoder vi har, og vi har 2 opbevaringstingester på hjul - den ene har vi haft i lang tid, eftersom jeg købte den, da jeg flyttede hjemmefra - og Emma har taget den øverste skuffe. Da vi købte nogle opbevaringstingester på hjul som var magen til, bare med en skuffe mindre og i hvid (faktisk er det de papkasser, hun ligger på, på det første billede) valgte hun bare, uden at få lov først, at hoppe ned i den nederste skuffe i en af dem. Så hun har to skuffer af den slags også. Ud over alt dette, sover hun konstant enten i Renes eller i min seng. Hun har ca. 25 forskellige slags smålegetøj form af knitrebolde, mus med haler i forskellige former, bolde med klokker, tøjdyr... Hun har ingen interesse i andet end aktivitetstæppet og hendes papkasser. Jeg kan godt få hende til at hvæsse kløerne på Sracth N Play-pladen engang imellem, hvis jeg putter katteurt på - det fulgte der med. Men generelt sidder hun bare på den.

Men hun skal have en fødselsdagsgave. Hvad giver man kat, som har alt? Når hun får en ny ting, sker der altid 1 af 2 ting: 1) hun bliver vildt glad og leger med det hele tiden, i ca. 1-3 måneder, så daler interessen ret hurtigt, eller 2) hun viser ingen interesse, og vi lader det stå i 6 måneder eller længere for at lade hende vænne sig til, at det er der, men til sidst bliver det pakket væk. Det kan også hænde, at hun viser minimal interesse, men at der sker et uheld, og at hun så kategorisk nægter al kontakt med legetøjet fremover. Jeg må finde på noget specielt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar