Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 6. august 2017

Lige en lille hilsen!

Okay, så er jeg tilbage. Jeg har haft det hårdt, sgu, idet jeg har uventede gæster, som ikke betaler husleje og det pisser mig af, og gør min mand sindssyg.

Men min pakke, som jeg har været irriteret/bekymret over i en uge, ankom for en uges tid siden, i mandags, faktisk, og det var desværre ikke min yndlingspakkepost, som leverede den, men det går nok alligevel. Han kommer så ofte, at han må tro vi er kriminelle eller sådan noget. Hehe. Men okay - han kan ikke se, hvad der er inde i pakkerne, og ofte kommer de fra Kina og er bestilt fra sider som banggood eller amazon, enten den amerikanske eller engelske, men mest den engelske. Sjældent kommer der pakker fra Tyskland, det er som regel til Emma, og ellers er det generelt noget, hvor der står mit navn og adresse og så noget som f.eks. "Magasin" eller "Matas", måske endda "Beauty Boss" eller "My Beauty" uden på - I ved, så det er nemt at se "hvad" de repræsenterer.

I den senere tid har jeg købt en del ting. Et keyboard, som jeg har anmeldt, jeg er superglad for det,  I fatter slet ikke hvilken omvæltning det er for mig at gå fra det keyboard, jeg havde, til dette vidunderskønne keyboard - og en makeup-pensel samling på 20 styks for 54 kroner, som også er blevet anmeldt. Jeg har derudover købt (Ja, bare vent - der er mere!) en paryk fra Donalovehair (det var den pakke, som ankom i mandags), samt et sæt på i alt... ca. 8  nye makeup-pensler fra Magasin af forskellige mærker. Jeg har også købt den der bog af Lisa Eldridge, jeg snakkede om i sidste post, som jeg er i gang med at læse, den er FABULOUS, og den bliver snart anmeldt. Jeg har købt en ny, ledningsfri OG poseløs støvsuger fra Dirt Devil, samt et par nye Nike sko. Som rosinen i pølseenden har jeg en makeup palet i posten, som jeg har bestilt fra Storybook Cosmetics, og den står også for at skulle anmeldes. Så indtil videre har jeg 2 anmeldelser oppe, og jeg får nok lavet endnu en om de nye pensler, samt støvsugeren i løbet af næste uge. Jeg har også købt en Maybelline contour/highlighter, fordi jeg tænkte at nu, hvor jeg er ved at fylde 40, er det på tide at jeg lærer at lægge skygger de rigtige steder på mit fjæs. Jeg har prøvet den 2 gange nu, det fungerer slet ikke for mig, så jeg øver mig som en gal for at få det til at se pænt ud. Jeg har købt en Maybelline gel eyeliner, og den virker til gengæld rigtig godt, og jeg har opnået gode resultater med den. Det er en, som jeg er utrolig glad for at få i min samling, og jeg vil smække en anmeldelse af den op også - i løbet af næste uge.

Jeg håber at I har det godt. Jeg har besluttet mig for at "se igennem fingre med" (som om det var min beslutning) at Marilyn Mansons plade, som oprindeligt skulle have været på gaden 14. februar og stadig ikke er kommet det, selvom han er på tourne allerede nu, er 100% OK, eftersom mandens far er død for ganske få uger siden, og jeg føler meget stærkt med ham, idet jeg (godt nok i marts, men stadig...) har mistet min svigerfar, og stadig sidder og tuder over det. Det er helt utroligt så meget "kraft" et dødsfald har over en - jeg er helt fuldstændig knust stadigvæk. Ofte har jeg lyst til at skrive en email til ham, og så tænker jeg "... Nå nej..." Jeg får jo ikke noget svar alligevel.

Jeg her til aften, lige inden jeg skal til at gå i seng, set det sidste afsnit i sæson 11 af Bones. Mærkeligt nok tænker jeg, at det var en usandsynligt dårlig idé, og at jeg ikke bør se den slags så tæt på sengetid, når nu jeg så ofte er plaget af hjemsøgende mareridt. Normalt kan jeg sagtens se Bones, mens jeg spiser, inden jeg skal sove, mens jeg laver hvad som helst - men lige afsnit som disse, som spiller på det psykologiske... Dem kan jeg slet ikke håndtere, og jeg kan ikke serier som "Criminal Minds" som følge deraf (oh my god, fortæl mig om hvor dejlig Dr. Reid er! 💓 ). Mareridt. I massevis. Jeg nåede kun at se de første 6 sæsoner, eller sådan noget, så var jeg nødt til at kvitte dem. Og jeg savner Reid, han var så klog at min hjerne savler efter hans viden! Også selvom det bare er fabrikeret til en karakter i en tv-serie. Men han har flere Ph.D'er - og er ikke sådan en gammel, gråhåret en, som er træt af sit liv, men alligevel står op hver dag og tager hen på sit arbejde hvor han underviser studerende, der måske en dag bliver klogere på hans område end han selv er! Spencer Reid er ung og smuk og klog og succesfuld! Og hans skudsikre FBI-vest er oh so sexy!

Men nu vil jeg gå i seng, jeg skal tidligt op i morgen, for der skal ringes til folk. I massevis. Og vi starter 07:30, såøh...  Ready, set, GO!

Sov godt, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar