Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 17. august 2017

Jeg bruger for meget tid på det dårlige

Jeg har færdiggjort mit projekt om religion! Woohoo! Det starter med den gamle nordiske tro (Odin, Thor, osv.), går videre til religionsskiftet/kristningen af Norden, hvad forskellen mellem den katolske kristendom og den nordiske protestantisme (både i religionen og i kirkerne), hvordan kirkeafbrændingerne ødelagde mange gamle kirker i Norge, ringen af "satanister" i den norske black metal scene, et helt afsnit dedikeret til Varg Vikernes og en forklaring af, hvad sammenhængen mellem navnet på hans Youtubekanal og Thuleselskabet eventuelt kan være, for til sidst at slutte af med, hvad status er overalt i verden, men især i Danmark lige nu. Pyha. Det har taget lang tid. Nu er det færdigt. Det har taget mig et år, eller sådan noget, men jeg har selvfølgelig også haft gang i andre ting samtidig - f.eks. har jeg lavet mange mindre projekter om nazisme, især Himmler og Hitler, jeg regner med, at der kommer flere andre til, men lige nu er jeg stadig i gang med de to. Der findes virkelig meget stof! Jeg har afsluttet et essay om Josef Mengele. Også et om Køge Huskors. Spændende læsning. Mit 9/11 projekt er færdigt, og jeg har også færdiggjort et projekt om piger og kvinder i Afghanistan. Jeg er startet på et projekt om bakterier/vira, som jeg er meget interesseret i for tiden. Nå ja, jeg er også i gang med at læse om det danske monarki - helt tilbage fra Gorm den Gamle.

Af og til tænker jeg, at jeg godt kan forstå, at jeg bruger så meget tid på at sove - jeg okser derud af, og har ikke sat tid af til at slappe af. Det er en dårlig strategi. Når jeg drømmer, er mine drømme mest præget af mystiske, abnorme og mareridtsagtige forestillinger, som både kan virke som noget der KUNNE ske, og noget totalt uvirkeligt. Det er ikke afslappende for mig at sove, og alligevel tilbringer jeg meget af min tid i min seng... Jeg forstår ikke helt lige det smarte i det. Måske er det fordi jeg er låner af en ELENDIG stol, som virkelig bare bothers the ass so much, og når jeg har siddet her i en time, er jeg nærmest nødt til at lægge mig, fordi jeg ellers får gigantiske smerter - ja, i mine balder. Now, aint't that just sad.

Jeg har det ellers nogenlunde. På en måde godt, samtidig virkelig crappy. Der er mere eller mindre 2 uger til jeg skal på Bispebjerg Hospital med mit lymfødem. Jeg er meget, meget nervøs, for siden vi fik de her dyr, som vi virkelig slås for at få væk, har jeg ikke haft nogen sygeplejersker til at lægge de bind på, som jeg faktisk har fået udleveret, og som det er meningen jeg skal have på hver morgen. Det betyder, at f.eks. mit højre ben, som var skrumpet 10cm i omkreds, nu er tilbage til original størrelse, og endda er begyndt at få sår, og det venstre, som ikke var så udtalt, er blevet værre. Jeg har ikke haft nogen sygeplejersker i 3 uger. Det er altså virkelig lang tid, når man har det sådan her. Men... What are you gonna do, right?

2 kommentarer:

  1. Hvis du er interesseret i Hitler, så kan jeg anbefale at du ser filmen "Der Untergang". Den er smaddergod at se. Skildre på dramatisk vis Hitlers sidste dage i Berlin. Se den film !

    SvarSlet
  2. Okay - skal se, hvad jeg kan gøre :) Jeg foretrækker godt nok dokumentarfilm, men jeg ser da almindelige film af og til - også om 2. Verdenskrig.

    SvarSlet