Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 19. april 2024

April Haul!

 Hello my BEAUTIFUL PEOPLE!

Så, hvad har jeg mon brugt mine lommepenge på her i april? Well, I shall tell you right now! Jeg har købt denne parfume, og dermed samlet en komplet trilogi af Naomi Jons dufte.

Jeg har duftet til dem alle sammen nu, men ikke før købet af dem. De er købt hver for sig, så det er 3 forskellige køb. Og sært nok har jeg ikke rigtig fundet ud af, om jeg egentlig kan lide nogle af dem nok til at have en begrundelse til at beholde dem, når jeg kan give dem til en anden - den eneste grund til, at jeg har dem stående fremme sådan her, er at de komplimenterer hinanden ekstremt godt. De er alle sammen ret tunge i det, synes jeg, men jeg er mest til mere citrus-agtige dufte. Friske og lette dufte. Jeg bliver nødt til at finde en, som jeg virkelig godt kan lide, så jeg har den og bare den. René har en, som han er virkelig glad for. Og han bruger kun den ene. En Hugo Boss. Men han har fundet en fra Calvin Klein, som flere har fortalt ham var udgået, så han har vist tænkt sig at købe den. Det har været hans yndlingscologne i årevis, men han løb tør allerede før han mødte mig i 2001, så jeg håber at han ikke bliver skuffet, når han køber den igen. Jeg tror at jeg vil foreslå ham at købe den mindste flaske som muligt til at starte med.

Nå, men selvom jeg holdt Astrids fødselsdag i marts, blev hendes ting betalt af penge, som jeg lånte af René. Og dette var de ting, som jeg købte:

Så en gul bordløber, lilla serpentiner, lyserøde servietter hvor der står "Happy Birthday" på, matchende paptallerkener, papkrus og guirlande (jeg valgte at placere stjernerne i guirlanden på bordet i stedet for på en snor), en ballonbuket med 6 balloner, et "Happy Birthday" skærf, et smukt diadem, og nogle små organza-poser, som jeg fyldte med Mentos med frugtsmag, som er Astrids yndlingsslik. Jeg har ikke dette med på billedet, men jeg havde købt et kagelys også. Det så således ud:
Det var sølvfarvet på bagsiden og brændte i under 10 sekunder, før Astrid pustede flammen ud, så hun fik det med hjem - hvad skal vi bruge det til, ikke? Der er intet som vi kan bruge det til. Det kan hun vel heller ikke, egentlig... Men jeg tænkte mig vel ikke om, da jeg pakkede tingene sammen til hende, da de skulle til at tage hjem.

Hendes fødselsdagsgave var ikke en del af april måneds lommepenge. Hendes fødselsdagsgave var planlagt til 300 kroner i marts, men det blev lidt mere end 300 kroner, eftersom vi valgte at købe denne taske til hende:

En JEVA skoletaske inkl. drikkedunk. Der er forskellige rum i tasken, blandt andet et rum til gymnastiktøj. Dette var den eneste skoletaske, hun ønskede sig. Det skulle være den. Jeg ved godt, at den teknisk set ikke hører hjemme i dette indlæg, men fordi jeg fik overtalt René til at vi skulle købe den til hende, følte jeg, at jeg virkelig gjorde noget, som var godt. Da jeg var barn, lige fra jeg startede i skolen, som Astrid jo skal i år, gav min farmor og farfar mig en ny skoletaske hvert år. Ny skoletaske og nye rulleskøjter fra BR. Jeg var en forkælet møgunge. Men Astrid fik så denne taske, der blev købt hos shop-tur.dk, og den var på tilbud, så inklusiv fragt, skulle vi af med 800 kroner. Så vi sparede 200 kroner, eftersom tasken normalt koster 1.000 kroner. Men den er også rigtig flot og avanceret. 

Men der var også lidt til mig selv (ud over parfumen). Min Goodiebox CRUSH ankom i denne uge, og der var dette indhold i:

Noget, jeg altid elsker at modtage, er øjenskyggebørster. Jeg har et hav i forvejen, men man kan aldrig få nok. Den, som er med her, er fra Tromborg. Der er en øjenskygge fra GOSH i en lysebrun farve, og der er en lipplumber fra Youthlab i en koral farve - jeg har aldrig prøvet en lipplumber før, og jeg vidste ikke, om det ville være noget for mig. Men eftersom den ikke gør noget - det er vitterligt bare en lipgloss - er jeg tilfreds nok med at have taget hul på den. Der var også en neglelak fra NAILBERRY, men farven er en, som vil få mine fingerspidser til at se ud som om jeg ikke får ilt nok, og at jeg er ved at dø eller er død og har været det et stykke tid. Derfor har jeg puttet neglelakken ned i min "giveaway"-box.

Okay, så lad os lige samle sammen. Parfumen blev købt hos parfumdreams.dk, festudstyret blev købt hos festogfarver.dk, tasken blev købt hos shop-tur.dk, men den kan findes flere steder, om ikke andet så på jevas egen side. Og du kan oprette et abonnement på Goodiebox og modtage en box hver måned, det koster ca. 200 kroner, der er en masse hud- og hårpleje i dem, eller du kan oprette et abonnement på Goodiebox Crush, som er en mindre box, der koster 129 kroner, og kommer hver 3. måned, med start i januar. Der er generelt set altid makeuprelateret ting i. Jeg tror ikke, at jeg har fået hud- eller hårpleje i en crushbox. Hvis du vil have begge dele, betaler du mindre for Crush (ca. 99kr), men den kommer stadig kun hver 3. måned, og bliver sendt sammen med den store. Fest og Farver har, udover en masse spændende festpynt og dekoration til alle anledninger, et stort sortiment af kostumer til både kvinder og mænd, piger og drenge. Der er også stor forskel på prisen - du kan købe noget billigt bras, eller noget, som rent faktisk er cool, som holder. 

Jeps. Men det var vist det hele for april. Næste gang du læser med, er måske i morgen, for jeg havde noget, jeg gerne ville af med, og ellers, så skriver jeg jo igen om en uge, når det er Mental Health Day. Jeg har ikke lige fundet på mit emne, men jeg tænker at jeg nok skal finde det helt rigtige for mig at skrive om. 

Hav en dejlig weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar