Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 13. april 2024

La la la la la

 Jeg har fulgt Dr. Todd Grande på YouTube i en del år. Da han startede, var han en tør, lille smule kedelig psykiater, som ikke ville give en diagnose. Det vil han stadig ikke, og det skal han heller ikke. Men det sidste år, hvis ikke to, er han begyndt at have de bedste thumbnails og punches. Tjek dette ud:

Det er en alvorlig, grim sag. Men du kan ikke sige at dette thumbnail ikke er genialt udtænkt! "Oh no he didn't, or Did'dy?" - Det er sjovt fordi han ikke længere bruger Puff Daddy, ikke engang P Diddy, men bare Diddy. I love it. Jeg har dog ikke set Dr. Todd Grandes video om dette emne, fordi jeg har set for meget af det alt for meget alle andre steder. 

Jeg så en video (også YouTube, hvor ellers) på Jarvis Jackson Gold kanal, og han snakkede om konspirationsteorier. Han havde specifikt fokus på en tiktoker med det geniale navn "QueenOfEverything". Det var det, denne blog-bruger skulle have heddet. Men det kan jeg jo ikke ændre nu. Der er en anden, der var klogere/hurtigere end mig. Så så jeg en video om Jojo Siwah fra FunkyFrogBait. Jeg kunne godt lide hendes video, jeg har ikke set hende før. Men jeg vil sige, at det var hendes navn, der tiltrak mig. FunkyFrogBait er et pissegodt navn. Jeg skulle helt klart have været mere kreativ. Jeg har noget, som jeg har tænkt over, men jeg er ikke helt sikker på, om jeg vil ændre det. Altså... Betyder det virkelig noget, sådan, i enden?

Sixteenleo bragte mig en video om en gut, der havde skrevet sammen med en kvinde, han var overbevist om var Katy Perry i 6 år. Det viste sig, at det (sært nok) ikke var Katy Perry, og MTV-holdet, som han kontaktede, tog ham med til England for at møde den kvinde, der havde udgivet sig for at være Katy. Det viste sig, at hun var en meget smuk - men lesbisk - kvinde, der havde absolut nul interesse i denne fyr. Hendes rigtige navn var Harriet, og hun havde skrevet på en profil et sted, at hun havde solgt sin sjæl til Lady Gaga, så hvis man ikke kunne lide Lady Gaga, ville hun sikkert hade en. Det fik mig til at tænke over tingene. Hvis jeg troede på "en sjæl" i mennesket, hvem ville jeg så sælge min til? Jeg tænkte over alle dem, jeg virkelig bare er vild med. Og jeg tænkte ikke længe. Jeg valgte Angelina Jolie. Hun er virkelig dygtig til sit fag. Hun er gavmild, venlig, smuk, hendes tatoveringer er flotte, hun virker som om hun er ekstremt ... Ekstrem. Jeg ville omgive  mig selv med Angelina hver eneste dag, hvis jeg fik muligheden. Men som man siger "Don't aspire to meet your idols". Eller noget i den retning. 

Men: det er lørdag i dag. Det betyder 3 ting: 

  1. Vi kan se de sidste to afsnit af "The Fall of the House of Usher"
  2. Vi kan spise franskbrødsmadder  mens vi ser dem
  3. Vi kan spise wienerbasser bagefter, hvis vi vil (har 2 fastelavnsboller i fryseren)

Det betyder også at når vi har set den serie færdig, skal vi finde noget andet, og jeg tror at jeg hellere må gå på opdagelse så jeg er forberedt inden frokosttid. 

Hvis du nåede hertil, siger jeg mange tak!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar