Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 4. april 2024

Begejstring!

OMG!

I don't give a HOOT if I'm the only one in the world who loves this movie! This is so great! Love it!

"IT'S NOT ME YOU SHOULD FEAR!" 

That's right, girl, hold your head up high and tell them bitches to move along! Can't be holding you back. 

Hehe. Jeg har allerede set den 2 gange, begge gange sammen med René, som også elsker den. 

Og hvad er det der sker med Beyoncé og hendes "Cowboy Carter"? Jeg mener... Det album har nogle seriøst fede sange! Den nye tekst til Jolene er bare *chefs kiss*, og sange som "Ya Ya", "Bodyguard" og "Daughter" (jeg er særligt imponeret over hendes sang i den), selvfølgelig "Texas Hold 'Em", "Just For Fun" og for slet ikke at tale om "Ameriican Requiem"... Jeg har allerede lyttet til det album flere gange. Den nye lyd er så cool, og for engangs skyld synes jeg rent faktisk at hun beviser at hun virkelig kan noget med sin stemme. HAIL BEYONCE!

Jeg sidder med henna i ansigtet lige nu, og venter på at der kommer en dame og tager mål til mine nye støttestrømper. Jeg har tænkt mig at forklare hvorfor det ser ud som om nogen har slået en våd prut i mit ansigt. Sidste gang det skete, havde jeg glemt at jeg havde det på, og der var en, der gik og gjorde rent, og jeg havde det der på. Haha. PINLIGT. 

Thirsty... Så thirsty... Jeg må have noget at drikke, men jeg kan ikke magte at rejse mig lige nu. Jeg venter lige 5 minutter, så passer det nok med at jeg skal på wc. 

Ved I hvad jeg gjorde i går? Jeg lavede aftensmad! Det har jeg ikke gjort i dagevis, og jeg var rigtig doven, så jeg kogte fusili i min pastakoger i mikroovnen. Ha! Shut the fuck up, it's cool. I love it!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar