Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 26. februar 2012

En talentfuld skuespiller

Jeg får ikke skrevet så meget... Jeg ved ikke hvorfor. Jeg har kun latterlige ting at fortælle, derfor bruger jeg mere blog.dk. Det er en blog til de mere useriøse indlæg. I øvrigt har jeg været en del syg. Jeg satser på at få skrevet mere, I ved, oftere, men lige nu er jeg her ikke så meget.

Jeg så "De grøne slagtere" i går og "Adams æbler" i dag. Det er begge to geniale film inden for den danske genre, og jeg er 100% overbevist om, at Nikolaj Lie Kaas er Danmarks bedste skuespiller. Han er SÅ dygtig. Jeg mener... "De grønne slagere" er jo genial, og der er mange, mange andre film, han brillerer i - "Solkongen", "Mørke", "I Kina spiser de hunde", "Gamle mænd i nye biler" og "Blinkende lygter". Virkelig talentfuld skuespiller. Den bedste af alle de danske.

Lige nu sidder jeg og drikker Nesquik kakaomælk fordi den der mælk udløb i går, men lige akkurat kan klare i dag med. Jeg skal lave en indholdsfortegnelse over vores ting. Sat cirkapriser på og sendt til min egen e-mail. Hvis der skulle ske noget, er det rart at have den til forsikringsselskabet. Alt vil ikke komme på, noget vil blive tilføjet.  Jeg har allerede en liste, fra Vestertorp (vores tidligere adresse) men mange ting er smidt ud, og nogle ting er tilføjet. Såøh... Det skal jeg have ordnet en af dagene. Og sat vores film i orden. Suk. Bare arbejdsværelset snart var færdigt...

Ej, hvor jeg bare trænger til et bad. Det bliver dog ikke nu. Klokken 00:30 er ikke mit tidspunkt at gå i bad på. Ak ja. Jeg gør det i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar