Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 11. februar 2012

Jack Black - The Dream Is Dead

Den her sang, "The Dream Is Dead" handler om at sidde alene tilbage på Valentins Dag, og 3 dage er det Valentins Dag. Det, der er specielt, er at Pete døde den 14. april - ikke Valentins Dag, men stadig den 14. Det har jeg slet ikke tænkt over før her lige for lidt siden.  Jeg savner sådan ... Ja.
Er det ikke åndssvagt at jeg sidder her og skriver, når jeg burde gå i bad? Jeg burde vække René og sige til ham, at han skal til at stå op, hvis han vil ned og handle. Men det vil jeg ikke, for så kan jeg ikke også klare at gå ned til stationen. Fik jeg sagt det? Vi tager hjem til Kim & Majbrit alligevel, og så er vi der bare i kortere tid. Det bliver sikkert hyggeligt.

Jeg vækkede René i dag ved at ae ham på skulderen og sige "Far? Far?" indtil jeg vågnede helt. Jeg kunne ikke bevæge højre ben, og jeg skulle altså ud af sengen. Så han stod op, fik mit ben ned, trak mig op, og så var der ikke flere problemer i det. Så han gik i seng igen. Ih! Hvor jeg glæder mig til at komme i bad! Det bliver så skønt! Jeg elsker at bade! Hehe. I går måtte jeg bade i varmt, lunkent og til sidst koldt vand - fuck fanden i helvede jeg var gal. Men OK - vi havde heller ikke varmt vand hele aftenen i forgårs. Men det burde være ordnet nu! Jeg tror dog, at jeg venter til René står op, for jeg falder ret ofte i badet. Så er det meget rart med en, der kan høre mig kalde. Men okay; på den anden side har vi fået en bademåtte - YAY - af svigerforældrene. De har godt brugt den, men den fejler intet, og den er ren. Og det er bedre end mig, der konstant ligger og roder rundt på gulvet.

Jeg skal have fundet ud af, om jeg skal vaske i dag, når vi kommer i hjem, eller i morgen aften.Det kan også være tidligt i morgen. Før klokken 8 eller sådan noget. Nu må vi se på det. Vaskes? Det skal der.

Har jeg nogensinde fortalt jer, at jeg elsker Jack Black? Ej, jamen....  Hvis ikke René havde taget sig sammen, var jeg flyttet til den by, Jack nu bor i, og så havde jeg giftet mig med ham. Ingen tvivl om det. Han har bare hele pakken. Jeg er vild med den mand. Og hans humor! JA! Den er genial. G-E-N-I-A-L, blev der sagt. Han er lækker, han synger godt, han er god til skuespil... Er der noget, denne mand ikke kan? Lad os få nogle flere plader på bordet Jack'sen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar