Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 13. februar 2012

Selvtillid

The mirror always tells the truth
But I stare at the frame cause the mirror hangs too low

Jeg synes at det beskriver hvordan selvtillid føleles. Man er lige 10 meter højere end alle andre. Især hvis man hører noget totalt fedt musik, som andre ikke har en idé om, hvad er. Hvis det er musik, man virkelig finder cool, så er det bare perfekt. Jeg elsker følelsen at selvtillid. Den er der sjældent. Normalt har jeg ikke den helt store selvtillid. Hvis folk råber efter mig på gaden, råber jeg ikke igen. Stirrer de på mig, stirrer jeg på dem, indtil de fjerner deres blik fra mig.

Men selvtillid er mere end det. Det er at elske sig selv. Det kan man opnå på mange måder. Man kan lave øvelser. Min psykolog,som hjalp   mig igennem de rigtig hårde tider, fik mig til hver uge at finde en god til ved mig selv. Det kunne være "jeg har medfølelse omkring andre" eller "Jeg er god til at lægge makeup" - bare noget, man har indset om sig selv. Skriv det ned på et stykke papir   én gang om ugen og bliv ved til der virkelig ikke er mere at presse ud. Men du skal ikke stoppe efter 10 ting, for der er flere.

Måske kender du andre øvelser, man kan bruge. Men  i hvert fald er selvtillid noget, man skal have. Det behøver ikke  at være Nik & Jay selvtillid, men bare sådan moderat. Jeg har forsøgt at bygge min op over mange, mange år. Men nu kan jeg da sige, at jeg har let til moderat selvtillid til engang imellem at være fanden i voldsk. 

Du må huske på, at den vigtigste person i verden er dig,og den største helligdag er din fødselsdag. Glem aldrig dig selv i andre, og husk på, at du ikke skal ofre dig selv for andre - i hvert fald ikke uden at have tænkt tingene seriøst godt igennem!


PEACE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar