Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 13. februar 2012

Tidspunkt : 01:50

Tung tøjvask! Jeg måtte vaske 3 maskiner i dag, fordi jeg har sprunget over så længe. Det var fandeme hårdt, og jeg knækkede en negl, som hang fast i alt. Den slags er simpelthen så træls. Lige om lidt skal jeg hælde piller op for uge 7 - den uge, vi gik ind i, for 1 time og 2 minutter siden. Det bliver også en hård dag i morgen. Jeg har så meget at lave, og bonerne skriver ikke sig selv ind. Der er opvask, bad, skiften af sengetøj, vask af håndklæder og viskestykker, der er oprydning og støvsugning. Der er mange ting, der skal ordnes. Når René kommer hjem, træt og udslidt, skal vi overveje, hvordan min computer skal tilsluttes derinde. Vi savner begge to hinanden når der er så langt imellem, for vi er vant til bare at kunne vende os om og sige det, der skal siges. Nu skal der råbes, eller ringes internt. Det er ikke lykke. Det er ikke det, jeg vil - eller det René vil.

René skal starte på fysisk træning på tirsdag, og jeg er simpelthen så bekymret for ham. Sidste gang, de sendte ham i træning, gik det helt galt og han lå og skreg på sengen i 2 døgn, da jeg ringede til vagtlægen. De kommer normalt ikke ud til rygproblemer, men fordi jeg hulkede, kom de alligevel og gav ham 2 Panodil, selvom der stod et glas Pamol ved siden af, på natbordet. Jeg frygter at de ikke tager stilling til, hvad der er galt med René, og husker på, at han altså også skal hjem igen, og at det er i en helt anden by. Han har fået 300 kroner i kørselsgodtgørelse, så det er ikke er os, der skal betale det. Han skal træne tirsdag og fredag. Åh, hvor jeg håber at han klarer den! Han er først ved at komme sig over den sidste rygoperation nu. Ikke en til allerede. Det er slemt nok, at vi går rundt med viden at der rent faktisk kommer en til eller flere, men ikke ved hvornår. Spinalstenosen vokser jo. Suk. I morgen skal han bare til den ugentlige samtale.

Jeg tror, at jeg vil købe ind i morgen - for René, uden han ved det. For det er for hårdt for ham. Så må jeg gå i Kvickly først, og så på apoteket og i Kiwi bagefter. Jeg er sikker på, at han bliver glad, hvis vi skal have gormeh sabzi i morgen - det har han sukket efter hele ugen. I øvrigt; jeg ved godt, at det ER mandag nu, og at "i morgen" er tirsdag, men eftersom jeg ikke har været i seng endnu, er det stadig søndag for mig.

Jeg håber at jeg kan få lov til at hente Renés medicin. Jeg kan eventuelt få en fuldmagt, Renés sygesikringskort samt mit eget. En medarbejder sagde på et tidspunkt at det kunne vi godt. For de må jo ikke udlevere den slags til andre end den person, det er udskrevet til. Så ville enhver jo også bare kunne gå ind og hente hans Methadon.  Men apoteket ligger lige ved siden af Kiwi, så det passer egentlig godt sammen - også fordi der er kortere vej hjem fra Kiwi end fra Kvickly - så virker det ikke så voldsomt.

René fortalte mig, at hans mor kendte en dame, hvis næse faldt af, fordi den blev frossen. Lige her i de danske frostgrader. Det har jeg altså svært ved at tro på. Jaja, minusgrader over 20 - men det har vi sgu da ikke her. René bliver ved med at gå og holde sig for næsen. Jeg mener... -10 grader? Tror sgu ikke din næse falder af, skatter.

Det har simpelthen været en dejlig dag. Jeg er glad for, at jeg har fået vasket noget af alt det meget tøj, der manglede! Vi havde stort set ikke mere rent tøj. Nu, i morgen, hvor René ikke er hjemme... Så skifter jeg sengetøj. Hvis han er nået at komme hjem, når jeg skal lægge det på, så er der jo bare ikke noget at gøre ved det. Det vigtigste er indkøbene. Men dem når jeg nok - næsten stensikkert! Kender I det der, når alting bare klapper? Det skal det gøre for René og mig i morgen. Det har det gjort i dag - i morgen bliver det samme! Åh! Det er dejligt at være i et forhold med den gamle, gnavne stodder. Jeg ved godt, at du ikke læser det her, men jeg har alligevel lyst til at sige det: Jeg elsker dig. Også selvom du synes jeg er en gammel, gnaven kælling. Du gør mig lykkelig. Ulykkelig til tider - dog sjældent.

Og så er det tid til at tå i seng for mig. Klokken er 1:50, og jeg kan jo ikke sidde oppe hele natten. Jeg skal op i morgen, ved 9-tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar