Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 15. marts 2015

Betyder det så at JEG er et monster?

Fakta nummer ét: jeg har fået lavet et hul i min strømpe, så min storetå stikker ud. Fakta nummer to: Der har været under 20 grader i vores soveværelse i over 2 døgn - der plejer at være over 25.

Jeg har set en mystisk film her i formiddags, jeg har glemt hvad den hedder, men den er så tilpas anderledes end hvad jeg ellers ser, at jeg vil anmelde den. Jeg skal bare have fundet ud af, hvad den hedder... Men det må jeg kunne se i programguiden, hvis René kan huske hvilken kanal det var på.

En anden film, jeg har set, er "Warm Bodies", Katja anbefalede den faktisk og smed bomben sidst hun var her, så det er vel hende, jeg bør takke for at have fået lov til at opleve den vidunderlige film! Det er også en "must-have". Der er mange på "must-have" listen lige nu.

I dag er "en af de dage". En af dem, hvor jeg ikke har overskuddet til andet end at holde mig i live. Det er altså ikke positivt. Jeg er virkelig bare...Blah... er der et ord, der dækker bedre? Jeg sidder nu, igen, foran computeren, det er 2. runde nu. Jeg har skidt i bukserne. Det troede jeg i hvert fald, at jeg havde. Men så viste det sig, at det ikke var kommet længere end til mellem balderne, fordi jeg er en god kniber, og åbenbart kom afsted i god tid. Det er sket 2 gange i dag. Man, I better lay off those Pepito's.
Jeg er 90% sikker på, at det er på grund af dem. Hehe. Men de smager fandeme godt!

Forleden lovede jeg vist billeder af min rollator, og dem har jeg netop fået taget, fordi jeg er nødt til at lave noget. Og billeder er altid en god idé :) Den kan klappes sammen hvis den skal transporteres i bil eller sådan noget, og ellers er den bare badass. Jeg har en totalt cool farve - rød. Tror ikke den fås i andre farver, men den er sgu fed alligevel. Det hele kan slet ikke komme med på billedet - så meget coolness er der i farven!
Naturligvis hører der en kurv med, så man kan have sine indkøb eller bare sin taske med sig. Den er så monstrøs, altså, og alligevel føles det som en del af en selv, som en forlængelse af ens egen krop... hvilket vel egentligt gør en selv til et monster, eller...? Den kan bære 275 kg. BRING IT ON!

Fuck hvor har jeg ondt lige nu! Jeg bør lave noget konstruktivt, og så fable på blogge når jeg ikke ved, hvad jeg skal lave - jeg har jo besluttet at anmelde den film, jeg ikke kan huske hvad hedder, men som jeg nok skal finde ud af. Og ellers kan jeg anmelde "Warm Bodies". Plus alt det musik, jeg skal have anmeldt. Jeg har masser af ting at lave, andet end at sidde her og blogge om ligegyldige ting.

I hvert fald så længe ryggen skaber sig SÅ meget... Grr....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar