Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 17. marts 2015

Crappy dag

Jow... Jeg blev uvenner med René i dag, fordi jeg roder for meget. Hvad fanden, altså... Men jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op - men jeg må jo rydde op. Men jeg gad ikke finde mig i mere pis, så i dag svarede jeg igen, og vi kom rent faktisk ind i et skænderi. Det er ikke så tit det sker. Vi blev ret hurtigt gode venner igen,

Jeg kan sige, at jeg lytter til Guns N' Roses, fordi jeg pludselig fik en trang til at lytte til Axl. Manden, der havde verden i sin hule hånd, men smed den væk fordi den ikke var nok til ham. Nu har han intet, andet end et latterliggjort navn. Sær mand.  Virkelig. Men de dage var magiske! Hell yeah!

Jeg nyder dog stadig de gode gamle hits. Et af mine yndlingsnumre vil nok altid være "Back Off Bitch" for den er så fandens fed. Jeg har elsket den siden jeg hørte "Use Your Illusion I" første gang. Det var vist i øvrigt i sommeren '92. Yeah. Jeg var lidt sløv. Da "Don't Cry" hittede på MTV i '91, syntes jeg, at det var det værste crap ever. Det er stadig ikke en af mine yndlings, men den er okay nu.  Jeg skal åbenbart have tid. Det skulle jeg også med Marilyn Manson. Men ikke med Type O Negative. De bed sig bare fast med det samme. Sært. Men dejligt.

Jeg har fået tilbagefald med hensyn til ryggen. Jeg har nok været lige en tand for cocky i går, men jeg gjorde det, der skulle gøres. Og så har jeg været vågen det meste af natten, fordi René ikke har flere sovepiller, og - ja, I har sikkert gættet det: jeg var "sympati-vågen" og lod være med at lægge mig til at sove før omkring klokken 5, da jeg fandt, at nu var det altså bedst. Det medførte jo så, at jeg har sovet meget af i dag, plus at jeg har ligget ekstra oven i pga. smerter. Så... Crappy dag. Og jeg skal have snakket med min mor, men jeg vil ikke ringe til hende lige nu. Jeg tror ikke, at jeg ringer i dag. Jeg skal i stedet koncentrere mig om at få noget at spise, for jeg er hundesulten, jeg har spist 2 rundstykker i dag, og ikke andet, og jeg er virkelig, virkelig sulten. Jeg kan imidlertid ikke lave en "rigtig" aftenmad i dag, så det skal fandeme være noget fucked up nemt mad. René kan heller ikke, nemlig, så vi må lige se, hvad vi kan "stase sammen" ud af det, vi har.

Og jeg skal have bestilt varer, tror jeg, for det er meget rart at det er overstået inden vi løber HELT tør som sædvanligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar