Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 12. marts 2015

Brok fra vampyren! IGEN!

Nogen der borer i opgangen, og straks står hun her og snager. "Vil du ikke godt lade være med at bore?" FUCK OFF! Det var ikke mig! Det er BETONBYGGERI, det kan være HVEM SOM HELST!

Jeg vil gå en tur i dag. Jeg vil gå en lille bitte tur - om det så kun er ned til min postkasse, er skideligegyldigt. Jeg vil bare gerne lige gøre andet end at ligge og sidde. Det er også godt for ryggen at jeg går, og jeg har jo fået den dér badass røde rollator. Har I ikke set den? Den er på display i morgen, så, når jeg kan tage et billede af den i de rigtige farver :)

Aftensmaden i dag var en burger fra et pizzeria, fordi jeg ikke var i stand til at lave aftensmad (på grund af smerter) og René heller ikke var på toppen. Jeg bestilte faktisk 2 burgere. Men min kyllingeburger kunne jeg ikke spise, så den ligger i køleskabet og venter til jeg (måske) kan spise den senere.

Jeg har sgu kradset mig på kinden igen. Altså, med "igen" mener jeg ikke noget med "for nyligt" for jeg tror ikke jeg har gjort det her, hvor vi bor nu. Jeg mindes kun at have gjort det i den gamle lejlighed. Jeg har et sår, nu, på min kind. Jeg ville faktisk gerne have været i bad i morgen, det skyder jeg nok en hvid pil efter, men jeg sidder lige nu og overvejer, om jeg mon skal tage en etagevask frem for en gåtur her til aften, og så i stedet satse  på at jeg kan gå i morgenaften? Hmm... Valget er ikke svært. Jeg vil gerne have rent hår og være (delvist) ren. I hvert fald er det mere betydningsfuldt end at gå en tur nu.Måske kan jeg alligevel gå igen lidt senere? Klokken er kun 20:15 :)

Men ... måske er det bedst at lade være. Jeg er bange for at gøre det hele meget værre. Det gør vitterligt ondt. Det er rygsmerterne, stadig. Jeg har en kontorstol, der kan køre så højt op, at mine fødder ikke kan nå gulvet, og teknisk set kan jeg køre ind under vasken, hvis jeg åbner skabet. Men vil vandet ikke løbe ned ad ryggen på mig?

Min far og René har afleveret flasker i dag - vi havde 16 SÆKKE med 1½ liters og en pose med dåser, samt en ganske almindelig pap-ramme, også med dåser - og udfaldet blev 1.001 kroner. Tænk engang. at vi har drukket så mange sodavand! Det er fra siden min far hjalp os sidst. Det var vidst forrige gang, de var her - den dag, de var her til pizza. Hehe. Eller; pizzaen var som tak fordi de for nogle dage siden havde hjulpet os med 12 sække.

Jeg har lige taget en beslutning om at lave nogle små-øvelser med ryggen, bare siddende. For det er muligvis jo bare musklerne, som har fået træk. Derfor vil jeg "trække" lidt i dem, ved at bevæge mig frem og tilbage og fra side til side, men stille og roligt, så det ikke gør for ondt. Det tror jeg nemlig gavner! Og hvis ikke, er jeg en idiot.

23 dage tilbage til jeg kan forære René hans fødselsdagsgave. Suk. Hvorfor går tiden altid så langsomt når man skal give en gave? Jeg har heller ikke fået lavet noget på min svigerfars gave, som jo allerede er forsinket så meget, at den må komme til næste år. Han havde fødselsdag den 9., ikke, man dukker sgu ikke op med en gave så lang tid efter. Og hvad med min kusine, jeg har STADIG ikke fået sagt tak for julekortet - næste enestående mulighed er hendes fødselsdag 22. marts. Alle jeg kender har fødselsdag i marts - bortset fra René. Ih...!

Jeg er meget spændt på, hvad han siger til gaverne, og det er derfor, jeg synes at der er så lang tid til, for der er jo mere eller mindre kun 3 uger. Men jeg kigger videre på svigerfars projekt i stedet for at gå en tur eller soignere mig selv her til aften, og så ser jeg på, hvad morgendagen har at byde på - når jeg står op i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar