Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 27. marts 2015

Billigt lort (jeg hader den gave)

Jeg kan se i min kalender, at dagene tæller frem mod 14. april. Og i år, 2015, er det 5 år siden Pete døde. Jeg har ikke glemt ham. I må gerne tænke at jeg er en tosse, for det er faktisk ret tosset. Jeg fylder 35 år den 4. maj, og alligevel sidder jeg og savner, og har en tåre i øjenkrogen, over en død musiker, jeg ikke kendte personligt.Det er tosset, åndssvagt, latterligt - alverdens skøre ting. Men de ting er i mig. Jeg savner den stemme, jeg savner bare... Ham. Bandet. Jeg savner mit Type O Negative, og min mentor. "Mentor?" Ja. Han var en slags læremester for mig, som hjalp mig igennem nogle af mine svære tider, når jeg ikke helt kunne klare det dér med skrivningen. Han havde en ophøjet status hos mig. Men 5 år....  Vildt.

Jeg er i gang med at anmelde spillet "Kingdoms of Amalur: Reckoning", og det er faktisk meget hyggeligt at sidde sammen med René. Jeg spiller ikke, jeg er ikke den spillende type, men jeg sidder ved siden af René mens han spiller, og jeg kigger og tager notater. Det er rigtig hyggeligt, vi har meget hygge med det :) I like it, I like it a lot.

Jeg er ellers i fuld gang med at lægge budget for april, det bliver stramt, fordi René vil have 2.000 kroner til min fødselsdagsgave. Hold da også op, det er mange penge! Jeg har slet ikke brugt så mange penge på hans. Men det er okay, for han får normalt aldrig lov til at give mig noget, hvorimod han får noget ved enhver lejlighed. Han kom for nyligt op med nogle reklamer fra postkassen, som han satte sig til at læse, det gør han ellers aldrig, men han læste så et, og der var en af de ting, jeg har købt til ham, på tilbud, til 100 kroner billigere. Jeg kunne selvfølgelig ikke bare sende min retur og få pengene tilbage, fordi der var gået for lang tid - men det gjaldt virkelig om at lyde så ligeglad som overhovedet muligt, da han nævnte det. Det var lidt svært, men jeg tror ikke, at han fattede mistanke, for det er så-så langt væk fra noget han overhovedet kunne forestille sig, at jeg ville give ham. Det er en 100% uselvisk gave. Jeg har hidtil nægtet at have den i mit hjem, men fordi jeg ved at han elsker det så meget, det lort, har jeg besluttet mig for at overgive mig. Og det er det, der er det sjove, det kommer SÅ-så meget bag på ham!

Jeg ser så meget frem til at blive klippet. Jeg vil ringe til min frisør den 1. april, når salonen åbner sine døre for første gang, og så vil jeg bestille en tid. Og jeg vil naturligvis fortælle, hvordan det er gået. Jeg satser på en tid hurtigst muligt. Jeg kan godt booke en tid online, men jeg har en mand på slæb, der også skal klippes, og så er det altså lettest at vi ringer derned og får bestilt nogle tider. Så jeg ved ikke lige hvornår, men jeg skal nok huske at komme med en lille "tilbagemelding". Frisørsalonen hed CUE men blev lukket af ejeren, som solgte den til nogle af de ansatte, som "renoverede" den og har skabt "CUE Studio", som jeg er ekstremt spændt på at se! Det bliver dejligt at blive klippet. Også for René. Han ligner en tam vild.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar