Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 24. marts 2015

"Wisdom is sexy"

Jeg hørte fra Hamid i dag. Han sendte bare en sms med 3 smileys i. En glad, en sovende og en djævel. Den blev modtaget på min telefon klokken 07:22. Det er meget tidligt, synes jeg. Han har fået besked på at han ikke må skrive så tidligt. Men jeg sagde ikke noget om det denne gang, og jeg har ikke tænkt mig at gøre det. Så kan jeg jo lære at sætte min telefon på lydløs. Så må eventuelle S.O.S. opkald bare vente til jeg vågner og får sat lyd på igen.

Ej, men øv bøv, jeg har bare så ondt i ryggen, og jeg har siddet det meste af dagen (den er lidt i fire om eftermiddagen),  så jeg burde gå ind og lægge mig i sengen. Men jeg gider ikke at sove nu. Hvis René havde været hjemme, ville jeg være gået ind og have taget en lur. Men nu er jeg tilfældigvis alene hjemme, og det skal mit stemmebånd ikke spildes på. Jeg ved godt, at jeg virkelig gør tingene værre, og at det er så-så dumt. Og jeg kan sikkert heller ikke klare det. Jeg har ikke engang ryddet ud i køkkenet endnu, efter jeg lavede kyllingeburgere.

Men, uh, den musik bruser i mine årer, og jeg kan dårligt sidde stille, min krop "craver" alverdens dance moves. Hehe. Det er totalt kaos, det her. Jeg er en dancing, singing machine, og det går IKKE godt, men jeg kan ikke stoppe, jeg har ligget i sengen i stort set 2 uger, og nu, hvor jeg endelig kan sidde oppe...

Men Mhætte kan i hvert fald godt finde plads, hvor hun vil. Hun ville ned i den kasse. Det var så dumt. Men samtidig sødt. Hehe.

 Og nu:

TITEL PÅ INDLÆG:
"Wisdom is sexy"

- Gæt, hvem der har lavet en sang der hedder det.
Du behøver ikke at gætte om jeg synes personen er sexet.
Det gør jeg ikke. Det har jeg aldrig gjort. Men musikken - den er fandeme god.
 Til tider. 
Jeg er, derimod, altid vis
;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar