Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 16. juni 2015

Jeg ved nemlig hvad der er bedst!

... And then we turned to tuesday. "Hvorfor?" Hvorfor ikke? - det er det, der er spørgsmålet. Lad os da endelig byde endnu en dag velkommen. De er jo ved at rinde ud, så lad os nyde dem, der er tilbage. Vores syge trang til at begå kollektivt selvmord med forurening, krig, sygdom og sult eskalerer, og vi gør ikke specielt store tiltag  for at redde andre end os selv. Jorden, planeten, som engang var smuk, dør en langsom, smertefuld død,og det, vi spekulerer på, er om der findes en anden planet, menneskeracen kan leve på.

Affaldssortering. Jeg sorterer mit affald. Jeg smider mine batterier ud i en beholder til brugte batterier, jeg smider mit pap, som jeg screener for hæfteklammer og tape, som jeg piller af, ud i papcontaineren, og smider hæfteklammerne og tapen ud i dagrenovationen sammen med det pap, der har været i berøring med madvarer. Jeg sorterer mit papir. Tjekker om det nu også er papir, eller om det skal i pap, og jeg fjerner plasticruderne i mine rudekuverter, før jeg smider alle mine papirlapper ud i papircontaineren sammen med de reklamer, jeg får. Jeg har meldt mig ind et sted, så jeg kun får de reklamer, jeg selv har bedt om, de kommer i en plasticpose, som er adresseret til mig. Reklamerne læser jeg, poserne smider jeg til dagrenovation. Alle de ting, som jeg kan modtage via nettet, har jeg meldt mig til - også udover eboks. Jeg skyller mine brugte glas af, og smider dem i glascontaineren, og husker på at porcelæn ikke må komme deri. Jeg sorterer mit storskrald efter de regler, der er gældende, og jeg husker på, at jeg gør det for en god grund.

Derfor bliver jeg skidesur når andre skider mig i hovedet med deres ligegyldige tilgang til naturen. Jeg smider aldrig affald i naturen. Jeg tager ikke bilen ned i Kvickly for at købe slik, når jeg bor lige ved siden af, men bare ikke gider at gå.

KOM NU IND I KAMPEN. Jeg ved godt, at vores planet, Jorden, er tabt. Den kan ikke reddes, og jeg tror ikke, at vi, med de ressourcer, vi har, kan nå at finde et andet sted at være, og genopbygge et samfund der, inden det er for sent. Men så må vi nyde den tid vi har tilbage.


Mit forslag til, hvordan vi kan nyde den sidste tid som en levende race, er at lytte til musik med Type O Negative, mens vi indimellem ser film, hvor enten Jack Black eller Will Ferrell er med. Arnold kan også gå - han er sgu god.  Af anden musik, er der Tenacious D og Marilyn Manson :)

Jeg har fået 4 e-mails i dag. Kun 1 af dem var henvendt til mig personligt. How about that. Mrs. Popular.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar