Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 20. juni 2015

Vækket for at tage en lur

Meget kan man sige. Det kan man faktisk, det er sådan lidt et faktum. Der findes vitterligt mange ting, man kan sige. Men lige præcis "sikke en pæn frisure du har, Rikke" lige nu, 09:41 den 20. juni 2015, det er bare ikke en af dem. Mit hår skal vaskes, men jeg kan ikke klare et bad i dag, og jeg skal også tage højde for, at Jonna kommer.

René vækkede mig klokken 9 og sagde, at det er bedst at stå tidligt op, så jeg kan få en lur inden hun kommer klokken 14:15. Hehe.

Jeg har brug for en lur nu. Og jeg skal have ordnet håret, men også have smukkeseret mig. Jaja, der skal en del til at rette op på den ulykke, jeg er, men det kan godt lade sig gøre. It's been seen before. Jeg skal bare have fundet modellervokset frem.

Så nu, hvor der er gået en time (jeg har lige spist morgenmad og snakket i telefon med min mor), og klokken er 10:47,  skal jeg sgu nok lige se at komme ind og tage den lur. Jeg føler selv, at jeg har til senest klokken 13:30. Men Jonna er altid 10-15 minutter forsinket, så jeg vil sige 13:15. Hvis jeg også skal have lidt til at "geare ned i", så jeg rent faktisk kan falde til ro og i søvn, og klokken er nær 11 nu, er det nok ved at være på tide, at jeg tager den lur, René snakker om.

Dette indlæg vil fortsætte senere i dag, hvor jeg vil fortælle mere om Jonnas besøg. Men jeg deler den alligevel i 2, fordi jeg muligvis glemmer, eller ikke har tid, til at skrive den færdig i dag.

Så indtil videre kan du - hvis du har lyst - glæde dig til at læse om, hvorfor Jehova Gud er den rigtige gud at tro på, ifølge Jehovas Vidner, senere i dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar