Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 6. juni 2015

Music for the people

I nat... er det "all about the music". Hvad kører hos mig lige nu? Det gør "The Scatman". Et 90'er hit af bedste slags, som jeg helt havde glemt, indtil René satte det på tidligere på aftenen. 

Min top 3 liste i dag burde indeholde nogle af de sange, der allerede ligger på min yndlingsliste, som er vist her på siden. Den er ikke blevet opdateret længe, men jeg har ikke rigtig ændret holdning, synes jeg. Så min Top 3 ser således ud:

På tredjepladsen kommer Boogie Pimps version af "Somebody to love", som jeg lagde mærke til, fordi jeg netop havde set "The Cable Guy" og nydt Jim Carreys udførelse af det gamle Jefferson Airplane nummer. Denne version blev spillet på P3 en aften jeg hørte radio, og jeg skyndte mig naturligvis straks at text'e min veninde, Katja, som er lige så glad for Carrey som jeg er, og hun fandt også denne sang fantastisk.

Om denne video, dog, vil jeg sige at den er yderst forstyrrende, og at instruktøren må have puttet noget i kaffen, eller måske glemte at tage sine piller aftenen før han skulle lave denne video. Hold da op hvor er den... forstyrrende. Men man kan altid nyde Jim Carreys version:

På andenpladsen kommer The Blue Van med deres "Love Shot". Jeg har meget svært ved IKKE at sætte den på som nummer ét, men jeg bliver nødt til at holde den tilbage. The Blue Van er et dansk rockband, de har udgivet en god håndfuld plader, og de har skabt denne vidunderlige sang. Jeg kan høre den 3 gange om dagen, hver dag, uden at blive træt af den, tror jeg. Jeg elsker den som var det min egen.

Den sang, som jeg hører allermest her i nat, og har gjort det i en god del af dagen, er "60 Miles An Hour" af New Order. Den er også, som de to andre sange, ved at være en gammel sag. Men den er ganske fed, og jeg eg elsker den. Jeg spekulerer stadig på, om jeg mon skal bytte om på 2. og 1. pladsen, men jeg tror, at jeg gør det rigtige, når jeg siger, at dette er den fedeste sang lige nu:

... in the dead of night it'll be alright ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar