Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 23. juni 2015

Penge er kun papir. Eller noget

Jeg er. Irriteret. Lige nu. Jeg regner ikke med, at det vil skinne igennem, men tilgiv mig, hvis det gør.

Jeg står til at skulle betale mere af på mit lån hver måned, fra juli, sikkert. Det er noget jeg selv har valgt. Jeg betaler pt. 2.510 kroner af hver måned. Jeg skylder stadig 114.000 kroner. Det lån skal væk. Jeg har råd til at sætte mit afdrag op med i hvert fald 1.500 kroner. Måske 2.000. Hvis jeg gør det, vil jeg være i stand til at betale det hurtigere af, og dermed blive i stand til at spare penge sammen til ting, som er virkelig nødvendige for mig i min hverdag. En elevationsseng. En ordentlig kontorstol, som kan klare min vægt og som kan forme sig efter min krop, ( = ergonomisk korrekt) og i det hele taget ting, som jeg virkelig har brug for, men ikke har mulighed for at få nu, uden at skulle optage nye lån.

Men det kommer jo så til at gå gevaldigt ud over vores dagligdag. Vi er vant til at leve på en bestemt måde, det kommer til at kræve styrke at leve på en anden. Det bliver især nok svært for René, som i gennemsnit bruger 435 kroner om måneden på computerspil. Men vi skal spænde livremmen ind, eller hvad det der gamle ordsprog lyder på, og leve skrabet, spare vores penge bedre sammen og leve på så lidt som muligt. Det er i øvrigt også den bedste mulighed for os, alligevel.

Jeg har naturligvis været inde hos Zooplus her i går aftes, fordi jeg skulle tjekke op på, hvad de har af kattegrus. Normalt bruger Emma Premiere White Sensation, men vi skal betale 139 kroner pr pose på nettet, eller låne en ven til at køre os ud i Maxizoo for at kunne få 2 poser for 199 kroner. Jeg ville se, hvad der ellers er på markedet, så jeg har puttet lidt forskelligt i min kurv, af de små poser. Jeg har også valgt en masse forskelligt mad, og så har jeg valgt at købe en skraldespand, netop til katteefterladenskaber. Og naturligvis har jeg smidt en fjernstyret mus i indkøbskurven også, for hun fylder jo 10 år på søndag. Men alt det, jeg har købt, bliver i alt lige knapt 1.120 kroner, så det er ikke sikkert at hun får sin gave før i næste uge. Men jeg kunne forestille mig, at hun er ret ligeglad. Hehe. For nogle måneder siden købte jeg en masse kattemad, og der er meget tilbage stadigvæk. Hun bryder sig bare ikke så meget om visse typer af fisk, og andre gange bliver hun bare ekstremt hurtigt træt af maden. Det er lidt sørgeligt, når man har brugt så mange penge på mad. Men okay - jeg kunne jo have ladet være med at købe alt sammen på én gang! Det er bare så dejligt når hun har meget at vælge imellem. Hun får sædvanligvis lov til at vælge selv. I hvert fald af vådfoder, og mærket "Gourmet" er nok hendes yndlings, mens yndlingsmærket indenfor tørfoderet er Perfect Fit og varianten "Senior 8+"  Denne gang har jeg også købt 2 forskellige slags frysetørret snacks, som hun ikke har prøvet før :)

Nøj, hvor er jeg træt! KBJ ringede og vækkede mig. Han snakkede kun med René, fordi René tog telefonen, men jeg stod da op. Klokken var 10:30. De sidste mange dage er jeg stået op efter klokken 14. I går stod jeg op lidt i 17. Jeg trænger til en lur, men jeg er alene hjemme, fordi René er nede og aflevere flasker, sammen med min far. Derfor starten på dette indlæg. Jeg var lige blevet glad, men nu er jeg kommet i tanke om, hvor irriteret jeg bliver, når René kommer hjem igen og skal diskutere videre. Grr...

Over and out.

2 kommentarer:

  1. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlet
  2. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

    SvarSlet