Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 14. juli 2015

Besøg hos lægen

Jeg var hos lægen i går. Jeg var der af flere årsager, men hovedårsagen til, at jeg tog mig sammen og fik min røv derind, var celleprøven.Det viste sig så, overraskende nok, at min livmoder ligger forkert, ifølge lægen. Det var ikke "min egen" læge, som foretog undersøgelsen, men jeg har da gået hos i hvert fald 5 andre gynækologer, som intet har nævnt om det. Jeg nåede ikke at få spurgt om det, men det kan jo tænkes, at den har flyttet sig pga. overvægten, der er kommet pga. medicinændringer og alt det med benet, som lidt har forhindret mig i at komme ud, jeg har også i perioder agorafobi og kommer slet ikke ud overhovedet - tør dårligt at åbne vinduerne - at det kan være derfor mine menstruationssmerter er blevet så sindssygt smertefulde at jeg føler mig nødsaget til at skade mig selv fysisk andre steder på kroppen for at fjerne fokus fra underlivet. Men det er i hvert fald ikke sikkert, at lægen har kunnet tage celler nok, og så skal jeg til en gynækolog.

Jeg har stadig betændelse i benet, men ikke så meget at jeg skal  have penicillinkur, jeg skal bare smøre operationssåret (ja, fra 21. januar 2014) med det der penicillinsalve, lægen smed op på serveren, 3 gange dagligt. Jeg har en trang til at kalde det for Fusilli, selvom jeg godt ved at fusilli er en pastaform. Jeg har bare fået ind i hovedet at den hedder det.

Hvad angår neglesvamp på tæerne, og den farve, neglene har fået, fordi jeg nærmest er besat af at have mindst 2 par strømper på - jeg ses sjældent i færre par - gav ham mig et godt råd: en blanding af halvt vand og halvt Atemon og så pensle neglene. Så forsvinder svampen, og neglene bliver pæne igen - og man undgår medicin/salve.

Vanddrivende - Centyl i stedet for Furix. De er lidt mildere og skulle sørge for, at jeg har tid nok til at nå på wc.

Han sagde, at René og virker som et godt par, at vi ser ud til at elske hinanden rigtig meget. Han har naturligvis set os før, eftersom René har haft læge dér siden 2008, og jeg har siden 1988. Den læge har dog ikke været der siden 1988, men han kom før 2008. Hvornår præcis kan jeg ikke huske. Men han er et dejligt menneske.

Menøh... det der Star Trek... Jeg sidder og kigger på de gamle uniformer, og de er jo til salg nu. Altså, ikke de originale (selvom man da sikkert kan købe dem på auktioner), men reproduktioner - man kan selv gå ind og bestille størrelser. Denne smukke Captain's Uniform Dress i s-small koster f.eks. kun $350.
Det er fra den første serie; der har været en del Star Trek serier - min er personligt The Next Generation, fordi jeg forguder Captain Jean-Luc Picard. Men jeg er ellers ikke til Star Trek og ser det normalt ikke. Jeg har kun set det hele fordi jeg har en mand, som elsker alt. Mindre den første, og slet ikke Deep Space Nine, men han er lige nu i gang med en Voyager-maraton. Jeg bryder mig ikke om Captain Kathryn Janeway. Slut færdig.

Men jeg har ordnet opvask, kattebakke, kattemad, oprydning og nu er jeg træt og vil sove. Og jeg har sagt til René at jeg kunne nå det hele inden for 45 minutter, så jeg er sådan lidt i hast.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar