Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 20. juli 2015

Jeg skal lige have læsset af

Ih! Jeg har fået en ny e-mail! Jeg har overvejet at oprette en e-mail, hvor man som anonym kan skrive til mig ang. mine tekster på min hjemmeside, men hvad skal det gøre godt for - i forvejen har jeg ikke haft noget nyt i oppe i 2 år, eller sådan noget, fordi jeg er UDE AF STAND til at skrive noget som helst. Jeg har nogle ideer, jeg sådan sidder og arbejder lidt med, men ikke noget af betydning. Det bliver bedre, når jeg lærer hvordan jeg skal uploade det lort til siden selv, så jeg ikke skal have René til det. At jeg skal bede ham om hjælp hver gang, sætter jo en begrænsning på.

Lige nu er klokken kvart i elleve om aftenen, og jeg skal sådan set i seng om lidt. Ikke fordi jeg har nogen flotte, fancy planer i morgen. Jeg skal bare klare at stå op. Måske kan jeg det. Jeg tror ikke, at jeg skal sætte mine forhåbninger for højt, men jeg vil satse på, at jeg kun behøver at tage... måske 2  lure, maks 3. Det vil jo være næsten en halvering!

Jeg skal have fundet ud af noget med Emmas mad. Jeg vil også gerne have lavet et nyt notat på hende. Dem laver jeg jo selv. Jeg har hendes mappe fra dyrlægen, hvor jeg normalt har lagt notater ind, hvor jeg har beskrevet hændelser som f.eks. opgylp eller anden aparte opførsel. Men jeg vil gerne notere lidt om hvordan hun har det nu. Og jeg er begyndt at skrive ned, hvad jeg giver hende at spise. Ikke hvor meget - jeg vejer ikke hendes mad. Hun får en lille smule tørfoder morgen og aften, og så en pose vådfoder morgen og aften, sammen med, for hun kan godt lide at "blande det lidt", mens hun spiser. Men jeg vil gerne have noget, der er mere "fast" i det, og jeg overvejer at starte med at bruge kinabøger. De er stort set altid tilgængelige, og om ikke andet, kan jeg vist bestille dem der, hvor jeg køber ind til dagligt, og så har jeg vist oven i købet allerede en nu. Men jeg har vist nok skrevet noget i den i allerede, som ikke har noget med dette at gøre.

Det er vigtigt at holde styr på det, og René, som overværede at jeg gav Emma mad her til aften, mente at jeg gav hende alt for lidt tørfoder, og gav hende en portion på samme størrelse oven i, og sagde at hun aldrig skulle sulte. Men hun sulter aldrig, jeg smider mad ud hver morgen og hver aften! Det er selvfølgelig fordi jeg forsøger at holde det til bestemte tidspunkter, for hvis jeg lader det stå, spiser hun det. Men det er irriterende alligevel. Men så må jeg jo bare tilbage til at afveje hendes mad.

Bare tæer på 3 døgn. Jeg ved sgu ikke, om svampen har godt af, at jeg render rundt med bare tæer. Jeg ved ikke engang, om jeg stadig har svamp, eller om neglene bare er gule stadigvæk. Men de bliver i hvert fald stadig penslet, og det er derfor jeg går så meget på bare tæer. Jeg kan ikke lide det. I do nok like.

Sære drømme hjemsøger mig, når jeg sover, og jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler at det er fordi jeg sover for meget, selvom det ikke giver mening. Jeg er begyndt at hade at drømme, men jeg drømmer så livagtigt, og jeg ønsker så meget at vågne. Men jeg sover sgu bare videre. Ikke godt for mig og min psyke, jeg er fuldstændig nedbrudt, på randen af et personligt sammenbrud, og jeg ved IKKE hvordan jeg skal håndtere Renés oven i!

Nå, men jeg må jo prøve. Nu går jeg sgu i seng. Klokken er 23:01. Det er på tide at slukke min gamle computer, som vist har det hårdt. Den trænger til en god støvsugning, så den kan trække vejret igen. Men jeg har fået en ældre, men stadig meget nyere model, af mine svigerforældre. Problemet er jo bare, at den skal sættes op, og René skal bruge min computer til det, og hvad søren skal jeg så lave imens? Det er i hvert fald hans argument for, hvorfor han ikke har gjort det endnu. Mine harddiske i denne computer skal jo med over i den nye,og det skal forsøges, om den kan opgraderes til Windows 8.1, og derefter til Windows 10, når det kommer. Jeg glæder mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar