Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 24. juli 2015

Fredagens indlæg

Jeg har haft gæster i dag. Eller; måske ikke lige mig. Men René og jeg har haft gæster i dag. Det var ganske hyggeligt. Det drejede sig om Renés søster, hendes kæreste, og hendes ældste søn. Michael og jeg snakkede sammen, sådan, lidt mere end vi ellers har gjort, og jeg må sige, at jeg faktisk rigtig godt kan lide ham. I starten vidste jeg ikke helt hvor han var. Kender I ikke det? Når man ikke helt kan finde ud af, hvordan man skal forholde sig til folk? Michaels og min snak var faktisk utrolig hyggelig, og jeg fik et helt nyt billede af ham. Rar fyr.

Min dag har derudover været temmelig plaget af hovedpine og mavepine, for man skal da ikke nøjes med kun det ene. Jeg modstod da alligevel at bestille mad, fordi jeg har noget, der kunne ligne 15 pakker Knorr, købt på tilbud i Kvickly i sidste uge og ugen forinden, og lavede i stedet Orientalsk risret. Jeg lavede den med modifikationer, som sædvanligt: stegte 300g Quorn fars i oliemargarine, puttede krydderiblandingen i, samt ekstra karry, ekstra stærk karry, paprika og stødt chili i, samt ca. 7dl vand, og ved siden af kogte jeg basmatiris, jeg kan ikke sige hvor meget... I ved de der hvide kaffekrus fra Aida? Ganske almindelige standard kaffegrus? 2 kopper ris og 2½ kopper vand, ned i min riskoger, og da risene var kogt, svarede det til, at sovsen kogte, så den tog jeg af varmen og puttede risene over i gryden og rørte rundt, indtil jeg fik den konsistens, jeg helst ville have. Jeg har lidt ris tilbage. Jeg gemmer dem til i morgen/senere, fordi René muligvis får lyst til chili con carne, også fra Knorr, og der skal der bruges ris. Jeg bryder mig ikke om Chili Con Carne, så for mig er det ideelt at der ikke er så mange ris, og at jeg ikke behøver at koge nye. Selv vil jeg så spise Spaghetti Carbonara, fordi det er jeg supervild med. Og det er så supernemt, bare lige 5dl koldt vand i en gryde og så den der poses indhold.. Jeg er en skidegod "hjemmegående-husmors-madlaver", men lige i de sidste 2-3 uger, har vi levet af Knorr, fordi jeg ikke magter madlavning. Pinligt nok.

Jeg har en farmor, som hedder det samme som dette smukke pudebetræk

nemlig noget så fancy som 

Om min farmor er til salg i IKEA, ved jeg så ikke, men jeg tror det næppe. Hun minder heller ikke så meget om puden, selvom man kan få den i mange farver. Min farfar hed Gunner. Det har altid fascineret mig. De to sammen. Det svingede bare så godt. "Gurli & Gunner Jensen". Som med "Rikke & René Poulsen". Hehe. Min farfar sagde altid "Der er ikke 'g' på Gurli. Din farmor er ikke et lig" - der er nogen, der staver deres navn Gurlig, men altså ikke min farmor. Og min farfar sagde også "Jeg er sgu ingen nar" fordi hans navn var "Gunner" og ikke "Gunnar" som vist ellers er mest normalt. For 1 uge siden døde min farfars storebrors enke. Hun var den sidste, udover min farmor. Min farmor har ikke selv flere søskende tilbage. Hun er alene nu. Det må være lidt træls  at sidde i en ældrebolig, men hun har mange ting at foretage sig, som hun bare ikke gør brug af, og det er jo så røvdumt! Men altså... Vil man hjælpes eller ikke, you know?

Jeg har fået klistret mit whiteboard tavlefolie på køleskabet, det gik svært, men dog overraskende godt. Jeg er tilfreds med resultatet, og nu er jeg klar til at skrive romaner på min køleskabsdør. Yiha! Love it, absolutely. Hvorfor, husker jeg ikke, men: forleden havnede jeg på msn. Jeg mener at det var fordi jeg kom til at logge af hotmail, og så sad jeg jo der, i msn, og kiggede på forsiden, og der var sådan en up-date på, hvem der havde fået størst succes efter 25-års jubilæet på filmen "Clueless". I den film havde Alicia Silverstone hovedrollen, Brittany Murphy var med, Jeremy Sisto, Dan Hedaya, Breckin Meyer var også med, og Paul Rudd. Den, som har opnået størst succes siden dengang, er faktisk Paul Rudd. Hehe. Jeg var bare lun på ham i DAGEVIS efter jeg havde set "Clueless" i biffen. Dengang var det ikke sådan, at et crush holdt ret lang tid. Det længste, jeg har haft, har været på Dave Mustaine. Nå. Men klassen og jeg - for det var faktisk en klassetur, skolen betalte for en tur til Palads biografi København, hvor vi alle sammen fik en lille sodavand. Hvis vi ville have mere, skulle vi selv betale. Ret ufedt, egentlig, når man sådan sidder og tænker tilbage - tænk på dem, som ikke havde nogen penge? Men dem var der ingen af, så vidt jeg husker.

Med hensyn til at have de der crushes på de forskellige film- og musikstjerner; jeg husker en lørdag eftermiddag, hvor jeg sad oppe på mit værelse, og MTV kørte på mit tv i baggrunden mens jeg lavede et eller andet. Pludselig hørte jeg den mest skønne sang, "What Is Love" af Haddaway, og jeg kastede straks et skarpt blik på min skærm. Der stod han og sang, ham Haddaway. Og jeg skal da lige love for, at jeg blev helt vild. Når jeg ser videoen nu, tænker jeg "What the f....", for jeg kan virkelig ikke se, hvad hans sexappeal er i forhold til mig - han besidder ikke noget af det, jeg tænder på. Eller gjorde dengang. Haha. Men den holdt også kun en uges tid, den der crush. Hedder det "det der crush" eller "den der crush"?

I morgen er det, hvad nogen måske har nået at observere, lørdag. Jeg vil faktisk gerne i bad i morgen. Jeg skulle have været det i dag, men det er ikke altid at tingene går, som man ønsker. Men i morgen VIL jeg. Så kan jeg vride mine bh'er op, så kan jeg ringe dem op til tørre, når jeg kommer ud fra badet og har fået tøj på.

Men klokken er faktisk 22:10 nu, og jeg har ikke taget en eneste lur i dag. Det er jeg ret stolt over. Men jeg tror til gengæld, at jeg vil slappe af nu, og vil gå i seng. Den slags skal jo også passes. Tak fordi du gad at læse med :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar