Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 5. juli 2015

Jeg har udtjent min værnepligt! Klokken er 02:35!

Jeg synes, at her er ulideligt varmt. Jeg er irriteret på folk, som har ønsket sig en varm sommer, og nu er den her, og så "er det næsten for meget af det gode". COME ON! Kan vi danskere aldrig bare være tilfredse med ét slags vejr? Jeg foretrækker sne og regn i tunge mængder, jeg bryder mig ikke om solen, jeg bryder mig ikke om solskin. Det er ikke "mig", jeg er ikke et "sommer menneske", selvom mange af mine bedste minder er fra sommeren. Men det knytter sig til det fænomen, der kaldes "sommerferie". Når man bare stod op og ikke skulle i skole, og ikke behøvede at finde på en eller anden lam historie for at kunne få lov til at blive hjemme.

Jeg har brug for at blive oppe nu, men jeg har sådan en overvældende trang til at gå i seng. Klokken er 01 nu, natten til søndag, men jeg synes bare ikke, at jeg kan forsvare at gå i seng, når jeg har lovet at hjælpe René med bakken, og han ikke er parat til det endnu, og jeg ikke selv kan.

Jeg har superduper ondt i hovedet lige nu, jeg vil tro, at det skyldes de utrolig mange lure, der bliver taget, samt varmen og det underskud i væske, jeg har. Jeg vil tro, at jeg har rundet 1 liter i dag, men det er nok også det, jeg har svedt og udåndet. Jeg føler ikke, at jeg er dehydreret, men jeg føler mig sådan "let på tå" eller lettere beruset, uden at have indtaget alkohol, og det er ikke en behagelig form for rus. Samtidig føler jeg, at jeg er ved at sprænges, hvis jeg skal drikke et helt glas væske - hvad det så end er - ad gangen. Det glas, jeg drikker af, er et vandglas. Det betyder, at det kan indeholde 26 cl. Når jeg har drukket én mundfuld, føles det som om jeg er ved at dø. Det er altså mange glas, der skal kværnes, hvis jeg skal op på de anbefalede 2 liter. Tilgiv mig mine regneevner, men 2 liter må være 20 dl, som må være 200cl. Grunden til, at jeg har drukket så meget i dag, er at jeg har siddet og "fingeret" med ½-liters flaske på en bænk. Til daglig drikker jeg maks 6-7 glas, aller, aller maks, og det kan jo slet ikke holde nogen steder!

Jeg skal have taget en celleprøve (gynækologisk) hos lægen i næste uge. Overvejer at svinge et smut forbi mine svigerforældre på vejen hjem (det lyder så nemt, ikke?) Der er sporarbejde mellem Køge og Solrød, og jeg har læge i Solrød. Faktisk, så skal jeg af på Jersie Station for at komme dertil. Men der er indsat togbusser, og jeg er skidebange. Så derfor har René og jeg aftalt at vi tager en Flextur, og de skal jo bestilles senest 2 timer før afhentning, så jeg kan ikke bare ringe, når jeg er færdig - så skal jeg vente i 2+ timer.  Såøh... Men mine svigerforældre bor jo lige i nærheden, så vi kan gå derhen og bestille en returrejse derfra. Det er langt bedre. Jeg foretrækker det i hvert fald.

Jeg har i dag købt en gave til René til 1.600 kroner. Jeg troede den kostede 1.700 kroner, men jeg fandt et billigere sted :) Den slags er altid lækkert :) Det er nok noget, jeg vil komme til at bruge penge på en anden gang.

Lige nu sidder jeg og venter på at Renés rundstykker bliver færdige. Klokken er næsten 2 om natten, og jeg er på vej i seng. Jeg burde lige stock'e lidt op med vand her inden jeg går i seng, så jeg ikke ligner en rosin næste gang, jeg vågner, hvilket forhåbentlig først er i formiddag, men jeg har ikke lyst lige nu. Måske er det en god idé at have lots and lots of frys-selv is liggende hjemme i fryseren til tidspunkter som dette? Problemet er jo bare, at jeg er afhængig af lortet! Suk.

Men jeg venter til uret begynder at bippe, så er de færdige, kan blive smurt, og så kan jeg lige runde det sidste af og gå i seng.  Lækkert. Det bliver dejligt at sove sammen med René om natten. Det sker ellers ikke så tit, fordi hans smertestillende jo gør, at han ikke kan falde i søvn. Ak ja.

Nu bliver dette indlæg rundet af. Og da kom bippet. Det passer lige med et afsnit Star Trek Voyager, så jeg er oppe i 45 minutter mere. Ain't that grand? MY GOD jeg kan ikke lide Star Trek. Men det kan min mand, så må jeg jo leve med, at han kører Star Trek Voyager maraton lige nu. Jeg vågnede midt om natten, forleden, til en tegnefilm, som var overdrevet sej. "Ronal Babaren",  tegnefilm fra 2011. Den er bare så skideskæg, jeg har ikke set den før, jeg blev nok også lidt irriteret over at René valgte at se den mens jeg sov, han kunne godt have spurgt mig, om jeg ville være med. Men okay - den blev købt til ham. Men hvor er den sjov,og ham, der lægger stemme til lut-spilleren er herresjov. Jeg tror at han hedder Alibert eller sådan noget. Virkelig genial. Jeg ser SÅ meget JB lægge stemme til den rolle, det vil gå perfekt op i en højere enhed!

Nu er det nat, så nu ringer vi selvfølgelig ikke til hende, men MOR har fødselsdag i dag, hun bliver 65 år. Vi ringer til hende, når vi står op. Lige nu er klokken halv tre, jeg er fuck'd op træt og vil bare gerne sove. Jeg tror også, at jeg går i seng nu, uanset hvad. Jeg synes lidt, at jeg har udtjent min værnepligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar