Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 16. juli 2015

Det er jo noget fjolleri

Bør jeg... få fjernet min livmoder? Jeg mindes at lægen sagde noget med "nedsunket" eller sådan noget. Jeg er 35, jeg skal ikke have børn. Er det så ikke bare at få den fjernet? Men kan det lade sig gøre, når nu jeg er så overvægtig, som jeg er? Er vejen frem at gå på kur, tabe så meget som muligt inden for en given periode, få livmoderen fjernet, og så forhåbentlig få et mindre smertefuldt liv?

"Livmoderen". Den skal fjernes. Måske. Jeg skal ikke have børn, det er ikke derfor, jeg tøver med at ringe til lægen. Men... Selvom jeg intet moderinstinkt har, er det alligevel noget kvindeligt, der bliver fjernet fra min krop. Vil jeg stadig kunne føle mig feminin? Jeg vil jo godt kunne dyrke sex med René, hvis vi en dag får lyst igen, men... livmoderen må man sige er ret meget forbeholdt for kvinder.

Jeg ved godt, at det hele bare er tankespind. Det er bare noget, jeg kommer til at føle. Jeg vil føle mig mindre som en kvinde, fordi jeg ikke har min livmoder længere. Men hvorfor, hvis jeg alligevel ikke har intentioner om at benytte mig af den?

Eller har jeg misforstået hele situationen og ikke hørt ordentligt efter hvad lægen sagde? Bør jeg i stedet skrive til ham og spørge, hvad han mente, og så søge information på nettet og tage stilling, før jeg kontakter ham med et forslag om at få den fjernet?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar