Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 7. august 2015

Det handler jo om at være rig

Hm. Dagen i går, som på magisk vis var torsdag, bragte et telefonopkald fra KBJ, hvor han fortalte René, at mit kaliumtal igen er for lavt. Denne gang ligger det på  2,9, og han bad mig om at ringe til lægen. Men jeg tænkte "Min læge har ferie, så jeg kan lige så godt bare skrive en e-mail inde i systemet. Men da jeg så stod op i dag, havde min læge skrevet, at mit stofskifte er netop i underkanten, og hvis ingen andre snakker med mig om det, skal jeg ringe til ham. Det nåede jeg dog ikke.

Mine nye støttestrømper i går, fordi jeg jo fik taget mål til rigtige støttestrømper og ikke flyvestrømper. Jeg er SÅ glad for dem, men de er umulige at få på selv, og jeg var nødt til at få en til at komme og give mig dem på. Jeg forsøgte selv, og René færdiggjorde det, men det var med nød og næppe. Da jeg havde fået dem på, og de sad rigtigt, sad de bare så god, at de var SÅ dejlige og perfekte at have på. Så skønne. Og det er awesome at de er sorte!

Jeg var sådan lidt irriteret i går, fordi Osuma igen bragte en forkert levering. Jeg reagerede måske lidt mere på en pose rugbrød som erstatning for sandwichbrød end nødvendigt var, men mit bæger er flydt over 500 gange nu. Jeg havde allerede købt ét rugbrød, og vi kan ikke nå at spise to pakker rugbrød på så kort tid! Det er virkelig irriterende. Og så oven i hatten, var at jeg fik Golden Delicious æbler i stedet for Fuji æbler. Der kunne jeg bare ikke længere og fik René til at ringe til Osuma og så dem til at give mig alle de penge, jeg havde til gode fra sidste levering, og så den pakke rugbrød, jeg ikke havde bestilt, også. De var meget venlige og samarbejdsvillige.

Jeg er lige kommet i tanke om, at jeg har en aftale med Jonna i morgen. Vi er lige nu i gang med emnet om hvilken tro, der er den sande. Hvordan man kan kende den sande kristne. Og ud fra noget, jeg har hørt Marilyn Manson sige for nyligt (jeg ved dog ikke hvor gammelt interviewet var), er der lidt opstået en tanke hos mig, der lyder: hvis Jesus døde på korset, som det jo siges at han gjorde, og derefter blev genoprejst/blev vækket til live igen nogle dage senere - var han så teknisk set så ikke en zombie? Og der var jo flere af den slags sager. Lazarus, f.eks. Og når man ser i henhold til historien, var Jesus berømt før hans død og selv nu, så mange år efter, bliver hans død stadig fejret. Folk pisker sig selv på ryggen mens de beder til Jesus og Jomfru Maria, og de drikker "Kristi Blod" (der jo er vin, men som skal symbolisere hans blod), folk gør forfærdelige ting ved sig selv i Guds navn, igennem tilbedelse af Jesus, og stort set alle krige handler om enten religion eller politik, og som ofte er de to blandet sammen.

Kristendom er en form for underholdning, en syg måde at retfærdiggøre vold og had på.

Jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg mon skal lave til aftensmad i dag. Det er alt for sent at tage kød ud af fryseren. Men jeg kan selvfølgelig gå ned og købe noget. I går fik vi vietnamesisk oksegryde med parboiled og vilde naturris. For goddamned hell (ja, det hele skal med) det smagte vidunderligt, selvom det lignede noget, som havde ligget uden for køleskabet i for lang tid. Det tog også VILDT lang tid at lave. Jeg havde da aldrig troet at det ville tage mig 45 minutter at skære 4 forårsløg ud, det plejer at gå rimelig tjept. Jeg skar også hvidløg og citrongræs. Det var sådan set det. Men det smagte så godt, at jeg sagtens kunne spise det igen i dag. Mumselumse!

I dag ringede jeg til min farmor. Hun havde ikke tid til at snakke. Min niece var der, de sad og spillede kort, indtil hendes far kunne hente hende. Jeg sagde til min farmor "Så må du hilse hende". Min farmor sagde "Iben, jeg skulle hilse fra faster Rikke". Så kunne jeg høre at Iben råbte "Hej faster Rikke!" i baggrunden, og min farmor gentog det, og vi aftalte, at jeg ringer senere. Men... Jeg begyndte at græde? Hvorfor begyndte jeg at græde?  Jeg ved ikke, hvad der lå "under". Om det var godt eller dårligt. Jeg kunne ikke sådan rigtig fornemme det. Det var bare en sær følelse.

Emma var ved at ørle flere gange i går, men jeg tror ikke, at hun har gjort det, for jeg har ikke kunnet finde noget nogen stedet. Men det må næsten være hårboller. Jeg sidder og kigger på hende nu
og hun vasker sig hele siden. Det er stort set lige gyldigt hvornår man støder ind i hende, så sidder hun og vasker sig. Hun kan bruge flere timer på det hver dag. Er det normalt? Måske jeg  lige skulle undersøge det.

Vores hjem er invaderet big time af ørentviste. De er så skideulækre, og forleden sad der en på wc-brættet. Vores badeværelse er tæt på hoveddøren, og den slutter ikke helt tæt, så de kan godt komme ind dér, plus vi har fået sat åbne spjæld i, for bedre udluftning - og der kommer alt igennem. Til gengæld er der skåret en hel del ned på sølvfiskene i soveværelset. Det har helt sikkert hjulpet at vi har fået fjernet skimmelen fra væggen, og at vi selv har været gavmilde med insektgift. Men det har været lidt svært, efter Emma flyttede ind. Hun er dog ikke synderligt interesseret i insektgift - det er mere os, der er urolige for, at hun kommer til at indånde det. Det er i et hjørne. der står et møbel foran.

I øvrigt er titlen på indlægget bare noget, der faldt mig ind, da jeg lige nu sad og ikke kunne finde på andet. 

5 kommentarer:

  1. Jeg tror det vil være en god ide hvis du beder din læge om en henvisning til endokrinologisk afd, og/eller medicinsk afdeling så man kan finde ud ad hvorfor du har kaliummangel. Det er vigtigt at ens kalium tal er indenfor normalområdet. Så undgår man bla. ekstrem træthed. Bare et godt råd.. Jeg læser selv medicin.

    SvarSlet
  2. Jeg var faktisk blevet henvist til endokrinologisk afdeling på Slagelse hospital. Den første aftale blev aflyst fordi lægen blev syg. Den anden aftale blev aflyst fordi jeg havde fået et epileptisk anfald kort før vi skulle afsted, og den tredje aftale blev aflyst fordi jeg søndag aften var blevet indlagt med en brækket ankel og hasteopereret, og mødet på Slagelse sygehus lå mandag morgen. De tog det som at jeg ikke var villig til at deltage og afsluttede mig.

    SvarSlet
  3. Undskyld det vidste jeg ikke... :) Kan du så ikke bede om en ny henvisning til fx Rigshospitalet? Og forklare din læge hvorfor du var nødt til at aflyse de tidligere tider? Det gør mig ondt på dine vegne at de har behandlet dig sådan og jeg håber det lykkes dig at få en ny tid og håber der ikke kommer noget i vejen inden eller på dagen så du kan få det ordentligt undersøgt.

    SvarSlet
  4. Tak. Men jeg har snakket med min læge om det i... ja, mandag morgen, og han sagde, at jeg skal starte op på 1,5g kalium igen, dagligt, og så få taget blodprøver om 3 uger, og derefter komme ned til ham om en snak - for jeg har jo også for lavt stofskifte. Ikke meget, men bare "for lavt". Men det er jo så i starten af september, jeg har husket at notere i kalenderen under mandag d. 31., at jeg i den uge skal have taget blodprøver og snakke med lægen.

    SvarSlet
  5. Det er jeg glad for at høre :) Held og lykke med det hele :)

    SvarSlet