Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 10. august 2015

Hvis du ringer til mig for at sludre - læg på

Vi har netop bestilt maden hos pizzeriaet. Anna har givet os 300 kroner, men fordi vi gerne, for det første vil købe for lidt mere end hvad vi tre skal have til sammen, og for det andet gerne vil give drikkepenge, har vi valgt at betale med dankort. Men der er vist noget med, at ham, som kommer med maden, ikke får drikkepengene, hvis man bare beder dem om at runde op, som vi normalt gør. Det er sket, at vi har været nødsaget til at give 73 kroner i drikkepenge. Men det viste sig så også, at maden var det værd. Men ham her vil ikke have drikkepenge, når vi bruger dankortet, fordi det ikke går til ham, men til firmaet. Så René ringede og bestilte mad, og så spurgte ham, om han kunne hæve lidt over. Ham, der tog telefonen, sagde "Nej, det kan man ikke, men for dig, kan vi godt". Haha. Så er man populær. Men René bliver tit tilbudt lifts af pizzabuddene - både af de ansatte og af ejeren. Det er vist meget normalt for ham - da vi boede i Herfølge blev han en dag tilbudt et lift hjem af en af de ansatte i Superbrugsen. Haha. Der var også en dag en fra Herfølge apotek, der ville køre ham hjem. Også fra "vores" pizzeria dengang, "Pizza 4 You". Det var godt dengang. Vi brugte det et par gange efter vi flyttede til Køge, men deres standard faldt hurtigt, og nu er vi stamkunder, so to speak, hos et andet pizzeria.

Men det er bare meget pudsigt.

Jeg skal ringe til lægen "i morgen", så jeg må hellere se at komme i seng - klokken er 00:40, og det er jo søndag aften. Jeg skal jo være klar til at ringe fra klokken 8:00.

Jeg har fået sammensat Renés journal, som han skal have med på Smertecentret næste gang. Det bliver den 22. september, der er lidt tid endnu. Fuck, hvor har han mange papirer! Han skal være glad for, at han ikke har en psykiatrisk journal også! Haha...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar