Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 17. august 2015

Målrettet reklame!

Jeg ville i Kvickly i lørdags, og jeg gjorde mig klar og René bar rollatoren ned, så vi kunne komme afsted. Men det var for sent, fordi jeg fik for ondt for hurtigt. Så kom redningen, sent from the God above: Niels. Han stoppede mig og fortalte mig at det var en flot rollator, jeg har, og at han har en datter, som også (ja, læg mærke til "også") er trøstespiser og er lidt rund i det. Han tilbød at køre, og René kørte med ham i Kvickly, imens jeg gik hjem med rollatoren. Da jeg kom tilbage, tømte jeg postkassen. Der lå én ting i den. En flyer om fedmeoperationer. ARH! COME ON!

Nogen her har været til lægen, som valgte at sende en henvisning til en endokrinologisk afdeling på ... Var det Holbæk sygehus? Han sagde at der er ventegaranti og at jeg bare skal gøre som der står i de papirer jeg får tilsendt.

René skal helst have taget blodprøver i denne uge, og det er ang. hans blodprocent, som er røget ned på 2,9. Den skal ligge på over 3,5%. Så har jeg fået hans svar fra de skemaer, hans skulle udfylde i forbindelse med Smertecenter Køge, og det viser sig, at han scorer 6 for angst og 8 for depression på HADS-skemaet.
Det er godt nok voldsomt, synes jeg. Jeg havde lidt en idé om det med depressionen, men jeg havde ingen idé om, at han var angst. Han stod selv lige og ville nævne nogle muligheder, bare sådan, og DAMN der var mange. Så jeg tror på det alligevel, men 6? 8? Det er fandeme vildt.

Personligt blev jeg perverst nok glad da han sagde, at han er lidt nervøs for, om jeg forlader ham. For det burde han være! Han behandler mig som lort lige i disse dage. Jeg er så-så glad for, at han har sagt ja til starte hos en psykolog - i forbindelse med Smertecentret.

Jeg elsker René, jeg går ingen steder. Men engang imellem bliver jeg fandeme bare så ... "fed up", you know?

Emmas røvslikkeri og tilbagetrækken fra os andre bekymrer mig stadig. Jeg har overvejet at smække et par gummihandsker på og dissekere en lort, for at se om jeg kan finde tegn på noget, eller om det er ligegyldigt? Det generer mig at René tager så let på det. Alle siger at en kat, der normalt er meget kælen, pludselig trækker sig tilbage og ikke sådan rigtig vil røres andet end i et minimalt omfang, er syg eller har problemer af en art. Og jeg er et svin ved mit bord, jeg kan have tabt ting, når jeg sidder og laver ting. papirklips, viskelædere, viskelæderfnuller... Der kan ligge ting ved hendes endetarmsåbning og genere hende. I dag har hun ikke haft afføring, men ellers har hun i de 3 forgående dage haft normale "efterladenskaber" i sin kattebakke. Jeg har haft René til at holde hende og har kigget på hendes anus, og det så ikke ud til, at der var udslæt eller noget andet. Så hvad er der i vejen med Emma? Jeg tror, at jeg må tage en snak med René, og så eventuelt skrive en e-mail til dyrlægen, hvis jeg ikke kan finde svar på nettet.

Hell, klokken er sgu snart 23, altså... Jeg skal snart op igen! Darn it! Men så får jeg forhåbentlig tidligt varer, så jeg kan krølle mig i seng igen. De skulle komme mellem 8-12. Jeg advarer alle mennesker, efter mine erfaringer igennem et halvt års tid nu: OSUMA er det mest ustabile firma nogensinde. De er stort set altid forsinket, deres varer er stort set altid udsolgt, og har man først sat hak i "må gerne erstattes", kan man ikke fjerne det igen, og så man noget virkelige lort engang imellem, som man kan bruge til INTET. Til gengæld er deres support vældig flinke og utrolig nemme at have med at gøre. Så ud over at det er det eneste sted, vi kan købe de varer, vi skal bruge, har de god kundeservice. Det er da 2 gode ting at holde fast i.

Jeg har fået ondt i hovedet. Da jeg sad nede hos lægen, læste jeg i et magasin, jeg tror faktisk at det var Femina, men hold mig ikke oppe på noget, et interview med Thomas Hartmann. Jeg kan godt lide Thomas Hartmann. Interviewet handlede om, at han mener at ingen kan lide ham. Jeg forstår egentlig ikke hvorfor. Altså, hvorfor han mener det. Han forklarer det ret tydeligt, men... for mig, lyder han som en ganske almindelig "nice guy", og jeg ville da måske nok godt kunne klare en kæreste som ham. Han beskrev at han havde mistet endnu mere af sin tiltrækning af det andet køn siden han startede med comedy. Se. Nu synes jeg jo, at Mick Øgendahl er comedykongen over verden. Men ... til hverdag ville jeg nok bedre kunne se mig selv sammen med Thomas Hartmann. Interviewet var fra 2014, syntes jeg, at jeg lige så. Men nej... Så mange blade var der sgu ikke... Tror der lå 3, så kan det ene ikke have været fra 2014. Det må være blevet skiftet ud undervejs. Medmindre nogen bare har "droppet" det af der. Der var en anden artikel i, som jeg også læste, men jeg har glemt, hvad den var om. Jeg ville gerne have gemt interviewet med Thomas Hartmann, men hvor man ALLE andre steder har en dunk stående, hvor man lægge et bidrag hvis man vil have et af de der gamle skodblade fra venteværelset, var der bare ikke sådan en dunk hos min læge! Det samme skete hos tandlægen, men der var det et eksemplar af Illustreret Videnskab, jeg virkelig gerne ville have haft. Øv. Da kan da godt være, at det kun er på hospitalerne, de gør det?

Nu har jeg drukket 5 glas saftevand. Min hovedpine er væk og jeg er sikret natpisseri. Woohoo! Jeg må hellere geare lidt ned. Jeg skal nok i seng snart, tror jeg, hvis OSUMA skal kunne komme helt fra klokken 8 af...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar