Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 23. august 2015

Ris!

Held i uheld. Den slags sker. I går formiddags gik jeg i bad. Jeg tog mig sammen, jeg har samlet kræfter i lang tid, og Jonna skulle jo komme og sådan noget, så jeg var klar. Derfor gik jeg i bad. Det tog ret hårdt på mig, men efterfølgende slappede jeg lidt af foran fjernsynet med noget morgenmad og René. Vi sad og sumpede frem til 13:20, og så havde jeg 40 minutter til lige at ordne køkkenet og wc'et,  og jeg kunne også nå at lægge makeup.  Så var jeg fuldstændig færdig. Da Jonna så kom 2 minutter inde i min klargøring af spisebordet, gik det lidt galt. Min ryg kollapsede fuldstændig, og jeg var nødt til at sætte mig ned. Jeg havde bare ikke tid. Så jeg tvang mig selv til at få sat vand på bordet, og jeg fik lagt vores Bibler frem - René ville tage ekstra medicin og komme 45 minutter senere. Men fordi jeg var så ødelagt, brugte Jonna og jeg de første 20 minutter på bar lige at hyggesnakke, og bagefter fortsatte vi faktisk bare indtil René kom, så vi kunne genoptage det emne i den bog, vi er i gang med. Jeg var nok lidt "fraværende" selvom jeg stadig syntes at det var spændende og sådan noget. Men min krop var ret smadret. Og hjerne. Jeg bliver nødt til at træne min hjerne op igen.


I hvert fald skete der så det, at da Jonna gik, havde jeg så ondt, at dårligt kunne så. Og så pludseligt, forsvandt alle smerter. Så kom menstruationen sidst på aftenen. BANG! Så lå jeg der og skulle sove med voldsomme smerter. Men hvor var det heldigt, at jeg ikke udsatte badet til i morgen, når jeg havde fået menstruation. Ad. Jeg ved godt, at man skal bade hver dag, når man menstruerer, men det kan jeg alligevel ikke, og jeg "frisker mig op" dernede, så det er ikke sådan at jeg bare... Ja. Problemet er, at jeg sidder på en badebænk, når jeg bader. Dengang jeg stod op og badede, havde jeg ikke problemer med at gå i brusebad når jeg menstruerede. Men nu, hvor jeg skal sidde i blodet... Teknisk set er det jo det samme som bare at have et hygiejnebind på, som ikke er skiftet i nogle timer. Men jeg synes det er fælt, fordi... Ja, jeg kan faktisk ikke forklare det.

Men det var da heldigt, at jeg nåede at komme i bad inden menstruationen gik i gang! Når nu der var tale om timer inden for ét døgn.

Jeg glæder mig sådan til aftensmaden i dag, for den står på Knorr Chicken Tandoori. Det smager simpelthen så godt! René er nede og købe ind til det nu. Dejligt :) Vi har 500 pakker Knorr af forskellig slags, men mest retter med ris. Vi benytter altid  vores egne ris - det er som regel basmatiris. Jeg har overvejet at bruge brune ris i dag, eller parboiled/vilde ris i dag. Mmm... Tænderne løber helt i vand, ikke?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar