Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 14. august 2015

I don't have much time!

Jeg hedder Rikke, jeg har et problem.


Jeg har faktisk adskillige. Men for nu at være mere "alvorlig", vil jeg sige, at det, der bekymrer mig mest lige nu, er træthed.  Jeg har taget 3 lure (tror jeg, jeg er ikke sikker) siden jeg stod op klokken lidt over 8. Jeg sidder og sover på sengekanten, og vågner med sæt, når jeg er ved at skvatte ned. Det kan jeg sagtens bruge en halv time på, hvis ikke mere. Af os til sidder jeg og sover foran min computer, og vågner op til 500 tryk på "space" (eller en anden tast) på keyboardet. Jeg har har nu været vågen i ca. 30 minutter, og jeg er allerede på vej i seng igen. Ikke bogstaveligt. Jeg vil virkelig prøve at forblive vågen, men det er bare så svært. Det er virkelig, virkelig svært. Virkelig.

"Mænd og høns" så jeg forleden. Sikke en... sær oplevelse. Den er ikke speciel original, men blandt danske film, er den nok. Jeg kan ikke beslutte mig for, hvad jeg mener om filmen. Er den virkelig god eller er den virkelig forstyrrende? Jeg tænker nærmere over det, for jeg anmelder naturligvis filmen.

Jeg fik ringet til lægen i dag. Jeg modtog en e-mail i går, sådan op ad formiddagen, om nogle testresultater, og en besked om, at hvis ingen andre tager sig af dette, skulle jeg kontakte ham mellem 8-9. Men der var klokken næsten 11:30, så jeg ringede i dag. Stofskiftet er tilsyneladende "noget lavt" og jeg skal derfor til lægen på mandag. Jeg har lavet en aftale med min svigerfar om at han henter os hos lægen. Så skal vi bare selv sørge for at komme derhen - og det har jeg taget mig af. Jeg har bestilt en flextur, som vi plejer. 5 minutter før vi skal være det. Jeg plejer at sige 10 minutter før, men ventetiden hos lægen er sikkert allerede dér ret slem, Så 5 minutter ekstra er langt bedre end 10, men vi er samtidig på den sikre side! Lovely!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar