Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 10. december 2015

Hell-spawn

Jeg er glad i dag. Hvorfor? Jeg ved det ikke. Måske fordi jeg har verdens dejligste mand :) Haha. Han er så sød. Jeg elsker ham supermeget.

Jeg fik pakket alle gaver ind i går, men jeg mangler jo selvfølgelig de to, der ikke er kommet endnu. Det irriterer mig grusomt, at de ikke er kommet endnu. Matas er ikke kommet endnu, selvom jeg indgav min ordre 4. december, de har ikke engang afsendt den. Men okay; der står på deres hjemmeside at deres webshop er lidt bagud. Den anden anden gave, fra coop, den halvdel der bliver leveret fra et andet fragtfirma, leverer til kantstenen, og fordi jeg ikke ved hvad "til kantstenen" indebærer, er jeg lidt nervøs over at den ikke er kommet i dag, fordi de har trukket pengene. Jeg ringer til coop i morgen. Den er blevet sat til levering i dag eller i morgen, og i morgen formiddag, når jeg vågner, ringer jeg til coop og spørger, om jeg kan få en forklaring på hvad "til kantstenen" betyder.

Nu er der så gået alverdens timer, og jeg er blevet træt. Træt af "verdens dejligste mand", som nok måske snarere er "verdens sureste mand". Ej. Jeg må give ham lidt kredit. Han har sgu ondt. Når man har ondt, er man ikke jublende lykkelig og bare en happy dude, det ved jeg godt. Men jeg kunne godt tænke mig en lille smule mere "venlighed" eller hvad man kalder den slags. Han er ikke nærig med kys - men når alt, hvad der kommer fra den mund er kys og skæld ud, så er det begrænset hvad man gider, sådan set. Og jeg snakker ikke om sex nu.

Nå. Jeg vil ikke snakke mere om René nu, for jeg ved godt, at han måske er lidt for påvirket af de der smerter. Det er også noget lort at han ikke har mere medicin.

Jeg overvejer at gå tidligt i seng i dag. Faktisk om lidt. Det kunne jeg godt finde på. Jeg føler mig ikke oplagt til mere onsdag, og der er jo rengøring i morgen. Jeg burde lægge al vasketøjet fra sidst på plads, men... Jeg synes lidt at det er noget, jeg ikke kan overkomme netop nu. Jeg har dog tænkt mig lige at fikse køkkenet og hvis jeg kan, tager jeg også bakken.  Så må det vel være det for i dag.

Hm. Kender I det, når man bliver overvældet af tanker, som man bare føler man må have ud? Jeg gik ind til René for at snakke ud om al dette, alle hans sure opstød og hans dårlige humør. Han har været sur siden i mandags. Men af grunde, jeg ikke kender til, andet end smerte. Da jeg vågnede, lod det bare til, at dagen i dag (som så var onsdag) ville forme sig anderledes. Men det gjorde den ikke. Vi fik en god snak. Jeg er glad igen, nu, og der er sgu gået 4 timer siden jeg sagde at jeg ville gå i seng. Jeg  har set Simpsons med René, ordnet køkkenet, kattebakken, fodret Emma for sidste gang i dag inden sengetid, og jeg har lagt rent vasketøj på plads og pakket det beskidte ned. Sådan. Så en god, lang snak 3 afsnit Simpsons og alt det, der så fulgte efter, og nu denne afslutning af dette indlæg. Jeg har fået en forespørgsel fra Jonna, som gerne vil komme på lørdag, og jeg skal have lidt mere gang i mit kattestudie, som jeg vil genoptage efter dette indlægs upload. Jeg har afsluttet hendes pakkekalender fra hendes farmor, fordi hun simpelthen fik dårlig mave af den. Hvis jeg stod i et supermarked og skulle købe en katte-pakkekalender, er jeg ikke helt sikker på, at jeg ville vælge en, der havde dette billede på toppen:
Det skriger sådan lidt "Hell-spawn", det inviterer ligefrem til at give dårlig mave! Haha. Men pupillerne er da hjerter, så den er da ikke helt "hell-ish" :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar