Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 27. december 2015

Manden med det afbidte ansigt

Tah-da!
Jeg blev færdig med den omkring klokken 01:45 i nat. Så jeg startede klokken ca. 22-23 d. 25. december, og afsluttede det klokken ca. 2 d. 27. december. Udover at spise og sove, og se en smule fjernsyn, har jeg faktisk ikke lavet ret meget andet. Det er virkelig afhængighedsskabende. Den grønne/sorte er en hyldest til mig, fordi det er mine yndlingsfarver, og den lilla/sorte er til René, fordi det er hans yndlings :)

I går var en virkelig dårlig dag. Også natten til i går. Jeg havde voldsomme mareridt. Jeg husker kun brudstykker af det første, men det er så hjemsøgende, at jeg virkelig bare stadig ser det for mine øjne konstant. Jeg kommer gående på sådan en gang, som ellers lidt kunne ligne noget i Star Trek, men som er noget helt almindeligt, jordisk noget. Et slags bofællesskab. Jeg har ingen hund, men der er mange hunde.  i haven sidder en mand med 3 hunde, som er vanvittig bidske, og han sender dem på alle. Pludselig kommer der en mand ind ad have døren. Han går som en zombie, og det gør hans 3 hunde også, som han har i snor. De er totalt skambidt alle 3, og manden, som ligner en menneskeversion af Otto fra The Simpsons, har fået bidt sit ansigt af. Det er som om han ikke ænser det... Det var så uhyggeligt. Da jeg skulle sove i nat, da klokken var lidt over 2, måtte jeg have Renés arme omkring mig, fordi jeg simpelthen ikke turde at lægge mig til at sove. Hver gang jeg lukkede øjnene, så jeg den der mand med de tre hunde for mig... Men jeg må jo være faldet i søvn til sidst, for den var næsten 9:30 da jeg vågnede, og det var fordi jeg skulle tisse.


Jeg har i øvrigt shoppet lidt i dag. Ain't that great? Nul penge på kontoen, og alligevel vælger jeg at shoppe? Haha. Ej, vi havde sådan set lidt penge på kontoen. Jeg tror, at jeg har fået overtrukket med 30 kroner, eller sådan noget, fordi jeg ikke har medregnet fragten. Den er bare så dyr hos Imerco.Men deres 10% rabatkode udløber i dag, så det var med at få den brugt. Jeg skulle bruge et nyt piskeris, fordi det jeg havde før, spontant knækkede på midten i onsdags. Så har jeg købt nogle andre småting. Der er 1-3 dages leveringstid.

Alt på mig er iskoldt. Jeg bliver nødt til at gå ind og lægge mig under dynen, med et tæppe over. Hvordan kan det være muligt at fryse så meget? Jeg har ikke feber, så der er ikke noget i den retning. Det er sært, ikke? Men jeg bliver nok nødt til det....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar