Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 31. december 2015

Min ikke så alvorlige nytårstale

Min tale til folket 
Nytårsversion
2015

Året har budt på mange op- og nedture, men som altid er det de gode ting, vi bør huske, og ikke dvæle ved de dårlige. Selvfølgelig skal vi ikke bare glemme alt dårligt, som er sket, men vi skal ikke lade det påvirke os i al for stor grad. Positiv tænkning er vejen frem!

Det er nu tid til at træde ind i det nye år, 2016, som har været undervejs i et års tid.  Det er i dag nytårsaftensdag, og mange er i gang med forberedelser til fest. Nogen skal holde fest, andre skal til fest, og nogen skal bare være hjemme - det skal jeg for eksempel. Man har måske sørget for at have købt en virkelig fancy kjole, som man har kæmpet med vægten hele december om, for rettighederne til at kunne skrue sig ned i med et godt resultat. Menuen er planlagt og invitationerne er sendt ud, folk har svaret, og man venter spændt på at skulle i gang. For nogen er det mere et spørgsmål om druk.

Husk på, at jo fuldere man bliver, jo mere appellerende bliver fyrværkeri. Jo sjovere ser det ud - og jo sværere bliver det at håndtere. Men man lægger ikke mærke til det, fordi man er stangvissen. Hvis du har planer om at fyre fyrværkeri af, så husk beskyttelsesbrillerne, og pas på fingrene. Gå aldrig tilbage til en fuser - og ja, det gælder også, når man sidder til en fest, hvor ens ekskæreste også er tilstede, og man efter tilstrækkelig mange øl, tænker "Okay, men for en enkelt gang mere er han vel okay". Nej. Gå aldrig tilbage til en fuser. Husk også på, at dyr som f.eks. hunde og katte (bare for at nævne 2 arter) kan være virkelig bange for fyrværkeri, så tag lidt hensyn, og hvis du selv ejer et dyr, der er bange for fyrværkeri, så pas lidt ekstra på hende/ham - måske har du fået udskrevet nogle beroligende piller hos dyrlægen,  men du er stadig nødt til at passe lidt på de stakkels små kræ.

Den genbo, man synes er ret lækker, skal man lade være med at knalde med på altanen, hvis man allerede godt ved, at man vil fortryde det, enten fordi han/hun har en kæreste, eller fordi man selv har. Det er vigtigt at tage hensyn til dem, man skal til fest hos - ikke noget med at ødelægge inventaret eller tabe tændte smøger på gulvet, så der kommer brandmærker i gulvtæppet. Pas på med rødvinen - den kan også efterlade pletter, men hvis det er på din egen kjole eller skjorte, gør det ikke helt lige så meget. Selvfølgelig er det ærgerligt, men så har du ikke gjort en anden ked af det. Husk en værtsgave, og hvis du skal spise det sted, du skal hen, så husk at sige "Tak for mad" og komplimentere den bagefter. Husk at efterlade plads til kransekage. Hvis du mener, at du skal hoppe ind i det nye år, fra f.eks. en stol, så husk på 3 ting; Tag dine stiletter af, de ødelægger stolen, du står på. De ødelægger også dine ben/ankler, når du lander. Underboen bliver pænt irriteret, hvis 25 mennesker hopper ned fra stole med sko på når klokken slår midnat.

Sidst, men ikke mindst: Dronningens nytårstale SKAL ikke ses. Det er valgfrit. Og i øvrigt bliver den genudsendt i morgen. Så vidt jeg ved, i hvert fald. Man SKAL heller ikke se "90-års Fødselsdagen". Den er blevet vist 89 gange for meget. Det er også valgfrit, om man vil se den :)

Jeg håber at alle får en dejlig aften med masser af hygge og fest og dejlighed. Pas på jer selv, og lad være med at forsøge at køre bilen hjem selv, fordi I kun har fået 3 glas rødvin - for når alt kommer til alt, er det sikkert mere. Ingen døde, tak :) Pas også på med at fyre af omkring huse med stråtag.

Det var det, jeg ville sige. I HAVE SPOKEN.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar