Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 20. december 2015

Jeg håber at Luke Wilson godkender dette indlæg!

Jeg er helt færdig. Jeg synes at jeg er stået alt for tidligt op. Men 9:15 er vel egentlig ikke for tidligt, hvis man gik i seng 01:25? Det er da meget passende? Jeg vågnede af "naturlige årsager", selvom Renés vækkeur ringede 1 minut efter eller sådan noget - han havde vist glemt at slå det fra.

Det er den 20. december i dag. Det betyder, at jeg nok får menstruation i dag eller i morgen, hvilket er lidt ubelejligt, da jeg skal noget i morgen, der kræver dyb involvering fra min side. Jeg er ikke i stand til at håndtere børn, det er akavet og sært, og jeg føler mig mærkelig og dummere end dem. Engang var jeg i praktik i en børnehave, og der var en dreng, som hed Anders, der var så sød, at han skabte nogle følelser i mig, som jeg på det tidspunkt fik mig overbevist om at jeg var pædofil, på trods af, at mine tanker og følelser ikke indeholdt noget erotisk omkring ham eller andre børn. Det ved jeg nu, fordi jeg har de samme følelser overfor Emma, og jeg vil skyde på at det er en form for "moderinstinkt", på en syg, "twisted" måde. Jeg kan jo dybest set ikke lide børn, men de rører alligevel noget i mig, som jeg ellers ikke altid har haft. Jeg græder ofte når jeg ser mødre med deres børn. Selvom jeg ikke i min vildeste fantasi kan se mig selv med et barn. Fordi jeg ikke ser mig selv som en der står og skifter ble, får gylp ned ad ryggen, skal op flere gange om natten fordi jeg har en unge der skriger af kolik... Jeg ser bare det helt store mareridt for mig. Emma er som en datter for mig. Også selvom jeg har en mistanke om, at hun nok ikke lever lige så lang tid som jeg gør, når nu hun allerede er 10 år...

Julen står for døren. Jeg skal transporteres hjem til de gamle i morgen, for at møde min niece og nevø for første gang i 3-4 år, min farmor er der også, og så, her til aften, sker der noget, som jeg havde havde forventet ville ske i går: Jeg har fået menstruation. De første 2 dage er altid de værste. Jeg kan risikere at skulle sidde dernede med store smerter. Jeg må huske at pakke masser af smertestillende. Bare for en sikkerheds skyld. Det er jo ikke sikkert at jeg får ondt, eller meget ondt. Måske er det til at holde ud uden brug af piller. Det kunne jeg godt tænke mig :)

Jeg har set "Legally Blonde" her til eftermiddag. Jeg elsker den film. Reese Witherspoon klarer bare den rolle til perfektion! Jeg har aldrig set 2'eren. Tror ikke, at jeg kommer til det, selvom jeg ellers er lidt skudt i Luke Wilson.
Billedet her er fra 2003, fra filmen "Old School", og han ser selvfølgelig ældre ud nu. Men jeg kan stadig godt lide ham. Han har generelt en god type  roller, han er sådan set mere eller mindre altid "The Good Guy", og hvem husker ikke den geniale film "Idiocracy" fra 2006, hvor Maya Rudolph spiller hans "opposite", så at sige. Jeg synes, at den film er så genial. Virkelig en god film. Jeg elsker den! Men jeg kan godt lide "Legally Blonde" fordi Reese Witherspoons karakter, Elle Woods, er fuldstændig 100% skøn. Der er ikke et ondt hår på hendes hoved. Alt ved hende er godt. Hun er god helt ind i det allerdybeste sted i hjertet (for lige at blive lidt sentimental), og den måde, hun bare tværer ham skodadvokaten ud på, elsker jeg SÅ meget. Eller da hun skal købe kjolen til hendes "special night" og hende salgsekspedienten forsøger at snyde en "dumb blonde with daddy's credit card". For Elle Woods er fandeme ikke dum, selvom hun er blondine. Selvom den film går helt tilbage til 2001, så holder den stadig. Selvom jeg ikke har set Reese Witherspoon ret meget i de seneste år... Hvad mon hun har lavet? Hm. Ret meget, tilsyneladende. Jeg har bare ikke set noget af det.

For helvede, altså, klokken er tyve minutter i 19, ikke, og vi skal supertidligt op i morgen fordi  René skal på hospitalet, men jeg føler det som om klokken er noget nær 01-02 stykker, og jeg har bare så meget brug for søvn lige nu... Dammit.  Det kunne være at jeg skulle tage en powernap, så jeg kan sove i nat, og stadig komme op i morgen tidlig, dér ved 6-tiden, når uret ringer. Jeg kan jo teknisk set godt sove lidt, mens han er på hospitalet. Jeg skal jo bare være klar til at tage til jul, når min far henter mig... Shit mand, det virker lige pludselig så uoverskueligt....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar