Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 25. december 2015

Spændende, ikke?

Hej. Det kunne være superawesome, hvis jeg havde noget spændende at fortælle, ikke? Well I do! Jeg har fået en tripod af René, til min mobiltelefon, og jeg vil optage min første film af: René! Jeg vil simpelthen lave en dokumentarfilm, som handler om René. Den kommer til at handle om hans liv, så jeg vil jeg interviewe hans søster, mor og far, tror jeg. Det bliver awesome. Jeg synes det er en skidegod idé. Det kunne samtidig være en god anledning til at afprøve tripod'en :) Jeg har også fået sådan et LED-lyspanel. Superawesome.

Jeg forstår slet ikke, at her skal være så koldt i denne forbandede lejlighed, altså, alle vores radiatorer står på 4. Er det virkelig takken for at bo oven på en kælder og under nogen, som ikke varmer op? Dammit! Jeg hader at bo her!

Jeg har faktisk lyst til at gå i seng nu, men klokken er like 21, og jeg har allerede taget 2 lure i dag. Haha. Totalt åndssvagt. Jeg er virkelig bare træt! Det kunne være, at jeg skulle tage den første side i min nye malebog, som jeg har fået af Iben og Mads.

Denne tegning er den første, jeg skal udfylde! Jeg skal nok vise et eksemplar af den færdige tegning, når jeg når så langt! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar