Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 28. november 2016

Det er sgu da cool - er det ikke?

Jeg har fundet denne hjemmeside, som er så cool! Jeg ved ikke, om de leverer til Danmark, for jeg har ikke sat mig ind i det. Det er en amerikansk webshop, så man kan vel bruge et firma som f.eks. "ShopUSA" hvor man betaler et et eller andet beløb for at de sender det til en adresse i USA, hvor det bliver ompakket og sendt til ens egen adresse.  Ved det ikke, men det er ikke aktuelt for mig, for jeg tror simpelthen ikke, at en sofa, f.eks., kan holde til min vægt.

Men er princippet i møbler af pap ikke awesome? Se denne sofa, se sofabordet og lænestolen! Og der er en masse andre møbler!
Man kan jo ikke sige, at det er billigt. De tre ting her, koster lige knapt 3.500 kroner tilsammen, og så kommer der fragten oven i. Hvis det skal sendes helt til Danmark via et af den slags firmaer, jeg nævnte før, bliver det sendt med skib eller fly, og det kan blive temmelig kostbart. Men ideen om at bruge genbrugspap og undgå lim og andre "samle-tiltag" end blot at folde dem korrekt, synes jeg om!

Hvis DU selv vil tjekke deres side ud, findes den her: http://www.chairigami.com

2 kommentarer:

  1. Altså.....det er dog noget af det mest grusomme og smagløse at jeg nogen sinde har set i mit liv. Den slags møbler gør mig syg....
    Ikke min smag, men måske at nogen synes om det.

    SvarSlet
  2. Hm. Jeg synes at det er pænt. Det er ment som noget, der skal kunne bruges "on the go" - som f.eks. til folk, som bor i "tiny houses", som er blevet ret stort i USA, og mange andre lande, deriblandt også Japan. I Japan er husene nok mere "faste", mens man i USA måske mere fokuserer på at bygge små huse på hjul. Altså fuldt funktionelle huse med værelser, som man kan køre rundt med, og ikke "bare" en autocamper.

    Men at du ligefrem er blevet syg af at se på møblerne i dette indlæg, gør mig da ked af det. Det var bestemt ikke min mening at få folk til at føle sig dårligt tilpas. Måske snarere at tænke at der bliver opfundet/udviklet ting, som man kan benytte selvom man ikke har den nyeste smartphone, og helst en iPhone.

    SvarSlet