Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 3. november 2016

"Jeg er sort, så jeg kan ikke være racist"

Jeg har bare haft "en af de dage" hvor jeg har mæsket mig i Youtube-vid's om Danmark, lavet af udlændinge. Jeg har haft meget sjov med at høre andres meninger. Men så faldt jeg over dette klip af en politisk diskussion. Kvinden, som snakker, er en, jeg har set før, i forbindelse med en video lagt op af T.J. Kirk på hans kanal som The Amazing Atheist. Jeg har set denne video, og jeg er fuldstændig frastødt af både hende og de andres holdninger. Snakken går på, at Bernie Sanders (amerikansk politiker) gerne så, at USA fulgte i Danmarks retning, med fri uddannelse, sygehusvæsen m.v., og de ting, de mennesker sidder og lukker ud, er simpelthen så DUMT.

Hvad er det, der gør, at "BLACK AMERICANS" stadig tror, at de kan bruge "slave-kortet"? De sorte, som bor i Amerika, har gjort det så mange år, at de slave-familier, de stammer fra, er så langt tilbage at det slet ikke er relevant længere!!! For Christ sake! Og de sidder, i det klip, jeg har vedhæftet her, at snakker om, at Danmark ikke ville tage syriske flygtninge ind, at Amerika aldrig vil kunne fungere så simpelt som Danmark, fordi vi er ens alle sammen, og de er forskellige, eftersom de har så mange forskellige racer. 

STOP. 

Stop med alt det pis lige nu. Alle mennesker, der lever i verden i dag, er den samme race: MENNESKER. At der er forskellige hudfarver, hårfarver, øjenfarver,  ansigtstræk m.v., gør ikke, at alle ikke er mennesker. Det er SYGELIGT at vi lever i en verden, hvor de eneste mennesker, som rent faktisk har monopol på at være racister, er "de hvide" - for der er lige så mange af "de sorte", og "asiater" og hvad man nu hører ind under og synes man har ret til at føre sig frem som værende bedre end. 

Religion - hvad sker der med det? Det er sgu da der, det hele går galt!!! Det har INTET med "race" eller "hudfarve" at gøre. Det har noget at gøre med, at man ikke kan se, at man, når man vælger den religion, man vil have, at det er nødvendigt at finde de gode sider i den givne religion, og ikke føre krig i Guds navn, i Allahs navn, i nogens navn, krig skal stoppe NU, og den eneste, der kan få krig til at stoppe, er en selv. Så hvis alle tænkte sådan, var der ingen, der deltog i nogen krig, og der ville være nogen krige. Dermed ikke sagt at verden ville være smuk og dejlig, for visse mennesker er syge i roen - jeg har selv haft nogle dårlige tanker, jeg er ikke bange for at sige at jeg på et tidspunkt måske nok lidt med vilje stoppede med at tage mine piller fordi jeg ikke havde lyst til dem mere, og jeg blev meget syg (jeg er skizofren, hvis nogen har misset det), og jeg fik nogle meget dårlige tanker. Ved I, hvad jeg gjorde? Jeg tog en taxa ned på psykiatrisk skadestue, og jeg tilbragte en uge på en lukket afdeling uden udgang, så de ting, jeg skulle bruge, såsom f.eks. cola og frugt, købte en af de andre indlagte, som havde eskorteret udgang, for mig. Jeg  begyndte på min medicin igen, og jeg fik det bedre, og jeg har taget mine piller lige siden, selvom jeg af og til græder, fordi jeg synes jeg tager for mange. 

Jeg er så træt af sorte amerikanere, der spiller deres "slave-kort", det er så lowlife og dårlig stil. Mange af dem er bedre stillet end meget af det white trash, der bor derovre. Alle deres skide rednecks. Hvad med, om de ikke bare så i øjnene at de altså har lige meget ret til at være der, og så bare accepterede hinanden eller skred? Den sorte amerikaner er altid offeret. Ja, det er rigtigt i mange tilfælde, men mon ikke det er lige en tand over-glorificeret? Jeg forstår ikke, at der kan blive ved med at være penge i det. 

Se dokumentarfilmen, lagt op på Youtube af TheNeurall, som hedder Documentary About Religion og værten er den amerikanske komiker Bill Maher, som faktisk er utrolig morsom i denne "film", som varer i 1 time og 41 minutter. Jeg kan varmt anbefale den.

3 kommentarer:

  1. "? De sorte, som bor i Amerika, har gjort det så mange år, at de slave-familier, de stammer fra, er så langt tilbage at det slet ikke er relevant længere!!!"
    Det er kun 150 år siden de sidste slaver blev frigivet i USA. Det betyder at der i teorien render mennesker rundt derovre, hvis bedsteforældre var slaver. Så lidt relevant er det vel.

    SvarSlet
  2. Okay. Så tog jeg fejl, baserede min "viden" på ting jeg bare antog, og giver en undskyldning. Jeg synes bare altid at de snakker om det, og jeg føler ikke længere at det er relevant, men okay; hvis mine bedsteforældre havde været slaver, ville jeg tænke anderledes.

    Så tak fordi du fortalte mig det, Miro, og undskyld mit sene svar. Jeg har negligeret alt i mit liv her den sidste uges tid, fordi min kat opfører sig mærkeligt) og jeg er dybt involveret i mine julekort.

    SvarSlet
  3. Altså, man afskaffede ikke slaverne. Man kaldte dem bare noget andet, stuepiger/ tjenestepiger er det mest kendte. De lavede mad, gjorde rent, passede og opdragede børn og blev set som noget beskidt og fik lav løn. Det gjorde de ind på 1960'erne.

    Prøv at enten læs bogen eller se filmen der hedder Niceville. Den viser et lidt humoristikt syn af hvordan de sorte tjenestepigerne havde det dengang.

    Og man har faktiskt stadigvæk et negativt syn på både sorte og også på andre udenlandske mennesker men også på kvinder (og der er det ligemeget hvor man kommer fra) og det har man desværre mange steder i verdnen.

    SvarSlet