Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 18. november 2016

The Downward Spiral

Hey. It's going downhill fast. Men jeg så denne video i dag: Jenna Marbles - Thoughts From A Couch

- faktisk, så jeg den (jeg ser godt nok de fleste af hendes, men - ) fordi jeg virkelig nød "Thoughts From A Bathtub" 1 og 2. I sofa-videoen nævner Jenna noget om, at hun mener at man i fremtiden vil spørge sig selv, hvorfor man i vores tid brugte rent vand i toiletterne. Og jeg tænkte straks: Hun har sgu fat i noget. Jeg nævnte det for René, som sagde, at der er så mange muligheder for at genbruge vand. Han snakkede om, at man i hver husstand kunne filtrere sit eget, brugte vand til netop wc-brug.

Jeg har der så dårligt inden i, at jeg ikke kan forstå det. Det er blevet fysisk i stedet for. Jeg føler fysisk ubehag, fordi jeg har det dårligt inde i hovedet. Det er der, jeg placerer det, for jeg ved ikke, hvad jeg ellers skal sige. "Maven", "hjertet", "knæet", "lillefingeren" - what the hell do I know!? En kæmpe byrde ligger lige nu på mig, jeg har ingen at snakke med, andre end René - AND HE JUST DOESN'T GET IT! Han bliver sur, når jeg forsøger. Jeg forstår ham godt. Han er nok mere bebyrdet over situationen end jeg er.

Alt andet ville være sært.

Ville alting mon ikke være nemmere, hvis man var en drag queen? I wish I was. Just a little bit. They can be so pretty! OMG!

Måske er alt, jeg har brug for lige nu, i virkeligheden at hanke op i mine "undergarments" og gå en tur i den dejlige aftenbrise. Jeg ved godt, at jeg har det as cold as fuck lige nu, og mest af alt har lyst til at krybe ned under min dyne, men måske har jeg det så varmere, når jeg kommer hjem igen.

Der er sne i min affugter.

Én dårlig ting kommer sjældent alene. I HATE THIS WORLD!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar