Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 13. juli 2011

Apoteket

Så er René sendt afsted til lægen. Jeg frygter for svaret, men er samtidig lettet, fordi det kan give en forklaring,som ellers ikke var synlig. Men jo, jeg er da stadig bange for, hvad det kan være. Åh gud, hvilken træthed der skyller ind over mig. 

Jeg har i øvrigt næsten fået lov til a købe den dér pakkekalender til ham, som jeg har planlagt. Jeg fik først nej, fordi den kommer til at koste 3.800 kroer. Men efter at have forklaret ham pænt, at han altså sårer mine følelser, lavede han det om til "måske". Jeg kan jo så af gode grunde ikke offentliggøre den herinde. Men den er simpelthen så fed - det er julekalendernes mester. Det er awesome.


Så vi skal til at spare op fra næste måned! Vi skal spare mange penge sammen, for så kan René få det dér computergejl, han ønsker sig. Det er okay; han vil have at jeg skal have det, der er bedst for mig. Derfor bliver det ekstra dyrt i år - men vi har 5 måneder til at spare op i.


Damn, jeg er træt, jeg tror, at jeg er faldet i søvn foran skærmen i noget i nærheden af 6-7gange. Men jeg skal ringe til apoteket klokken 9:30. Så må jeg altså sove lidt, selvom René så næsten er færdig dér.


Fuck det. Jeg må   i seng. Lige så snart jeg har ringet til apoteket.