Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 14. juli 2011

René indlagt

Så. Lægen ringede ved 21-tiden i går. Og René ligger lige nu på Køge sygehus og modtager blod. For hans blodprocent lå på 4,3, og den skal ligge over 8,0. Så man må sige, at det er blodmangel af værste skuffe. Men nu bliver der taget hånd om det. Nu skal det nok gå. Jeg regner med, at han kommer hjem i morgen, men det kan også være engang i eftermiddag eller i overmorgen. Men jeg kunne forestille mig, at det er i morgen. Det er jo fint nok. 

Det betyder, at jeg ikke længere skal bekymre mig om René, og at han kan nå at blive velfungerende inden uge 30, hvor Joseph MÅSKE kommer. Det vil være awesome, hvis hun kan komme. Det glæder jeg mig supermeget til! Men først og fremmest skal hr. Rikke være frisk igen. Hehe.

Jeg er mere rolig, nu hvor han er i professionelles hænder. Jeg er da lidt nervøs for, at han erhverver sig en sygdom som HIV, men risikoen er jo 0% eller sådan noget, de tester jo fandeme blodet inden det overhovedet kommer i nærheden af den, der skal have det. Det bliver jo frosset ned. Jeg glæder mig til at høre Renés fortælling, når han kommer hjem.