Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 9. juli 2011

Uvenskab og røde læber

Tja. Lørdag, først på eftermiddagen, og jeg sidder her, blev vækket fra min lur for ½ time siden. MOR ringede for at spørge om hvordan René har det. Jeg forklarede hende bare, som det så ud i går, eftersom jeg ikke havde set ham i dag. Da jeg havde snakket med MOR, vendte René sig om. Jeg kiggede på hans læber, som faktisk har fået en lille bitte mikroskopisk rødlig farve igen. Er der en bedring på vej? Tør jeg håbe? 

Ellers var jeg nede og handle i dag, jeg gik derfra allerede 07:45, og jeg var dernede da de åbnede, og der var 1 kunde ud over mig. Det var sådan, jeg havde planlagt det! Jeg kan det lort! Haha. Jeg købte "Rød vand light" som egentlige bare er hindbærbrus uden sukker. Det smager rigtig godt, og det slukker ens sliktrang. Det er jo 2 fluer med ét smæk - det kan jeg godt lide, den slags! Hehe.

Jeg er vist blevet meget upopulær blandt en masse mennesker efter en diskussion på blog.dk i går, samt skandalen med Cole og Helene. Ingen af dem taler til mig af egen, fri vilje, og det må de selv om. Jeg skal nok klare det.  En skrev at jeg var bange for at miste min status som "englen" og at jeg ville lege mor og fortælle folk hvad de skulle og ikke skulle. Jeg blev pænt vred, især over det sidste. Men jeg forholdt mig i ro. Alt andet ville være skørt. Så ringede jeg til Joseph, som jeg snakkede lidt med. Hun er nu dejlig nok. 

Jeg er i gang med at oplade min telefon, og jeg har glemt at trykke på en knap, men det gør vel egentlig ikke helt så meget. Jeg er i hvert fald ligeglad. Jeg kunne nu godt bruge en lur mere, meeen... Det er vist at strække den lidt. Jeg skal ikke have en lur allerede nu, når jeg kun var været vågen i en enkelt time. Men jeg er godt nok træt stadigvæk. Det må være Frisium, der gør mig så søvnig. Det er jeg faktisk ret sikker på. Frisium sløver vildt meget, og normalt tager jeg det om aftenen. Men fordi jeg haft så mange problemer siden jeg stoppede på Keppra (problemer med kramper), sagde min neurolog, BS, at jeg skulle tage Frisium morgen også.

Jeg har lige fået en e-mail af Facebook. Nogen har sgu bekræftet det i mit navn. Så nu kan jeg se frem til en masse e-mails fra Facebook. Great. Jeg hader den so, der har brugt min e-mailadresse. Menøh... Jeg tror faktisk, at jeg smutter i seng igen., Nej, klokken er ikke så mange, så det gør ikke noget. Ha! Sov godt, bitches!