Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 29. juli 2011

Leave me alone ( in the morning)

Jeg er lige vågnet. Det er første gang, jeg lige er vågnet og ikke været i stand til at snakke så snart jeg slog øjnene op. René snakker lige nu, og jeg vil bare gerne sidde her og høre musik. Jeg magter ikke noget nu.  Jeg har ondt i ryggen og jeg er gnaven. Det er værst med ryggen. Her er pissekoldt, og jeg er træt. 

Jeg er stadig overrasket over Kims opkald til René her forleden. Vi troede seriøst begge to, at venskabet var slut - det var jo bare mig, der prøvede at holde fast i Majbrit. Ret dårligt, må jeg sige. Men jeg har da forsøgt. Det må da også tælle for noget. "Vi skal snart finde ud af noget" - jeg gider simpelthen ikke, hvis vi skal grille, jeg hader at grille.

Jeg har fået ordnet det finansielle, der skulle ordnes i dag, på  pengedagen. Super. Så behøver jeg ikke at tænke mere over det! Det ser ud til, at alt stemmer. Perfekto. Hehe.

Er den her sang ikke bare genial? Jeg lytter til den lige nu. Der er bare så meget fed musik! Wauw...! Det skal altså lige nævnes, at det IKKE er Type O Negative, der har lavet "Gothic Girl". Der er også den her
Jeg kan lytte til det her altid! Holy hell, det er fedt! I hvert fald hvis man kan lide den slags musik. men nu hvor jeg alligevel bare sidder her, og ligesom vågner lidt fra en god søvn, så vil jeg slappe af med mine krydderboller med lidt for meget Lätta - skal lige over og skrabe noget af det af. Jeg må have været på stoffer da jeg puttede Lätta på. Kun en syg høne kan æde så meget smør!