Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 30. juli 2011

Glædelig jul til alle!

Jeg har turbospist 10 kæmpe nektariner... Hehe. De smagte rigtig godt. 

Jeg føler lidt en dejlig form for... hvad kalder man den slags... "revival" - jeg er ikke sikker op det danske ord. Jeg slår det sgu lige op. Min kærlighed til René er blevet genoplivet, sådan... for at blive. Det var ikke kun lige efter han kom hjem fra hospitalet. Han vækker mig bare fra min sløve hverdag. Han gør ting for mig, som jeg kun kunne drømme om. Jeg elsker ham, og det er ligesom "dengang", næsten! 

Whoa! I'm in love again - you're so strange!  

Jeg er gået i gang med at lave en overraskelse til ham, til vores bryllupsdag. Derfor har jeg bestilt nogle billeder (online fremkaldelse), og så er jeg i gang med at øve mig i at tegne! Jeg har så mange ideer, det bliver så spændende! Jeg er også sikker på, at vi nok skal klare det dér med pengesituationen, så hans julekalender bliver en realitet. Om ikke andet, så i hvert fald en adventskalender. Det afhænger af så meget. Men damn... Jeg glæder mig til jul! Vi skal også have fundet ud af, om vi holder jul selv, eller om vi skal tage hjem til svigermor og svigerfar. Jeg hælder måske lidt til det sidste... Sidste år holdt vi jul selv, megahyggeligt, men... Det er nu også meget rart at have familie omkring sig. Men også dét afhænger af så meget, og jeg har ikke diskuteret det med René endnu. Det er dog ved at være tid; svigermor og svigerfar vil gerne vide det i god tid, eftersom de starter tidligt med at købe ind.

Ih... Glæder mig sådan til det bliver jul. Det bliver så hyggeligt. Jeg elsker jul. Meganice! Jeg har så mange ting, der skal planlægges. Og åh, julekortene skal også skrives. Mon jeg overhovedet sender julekort/-breve ud i år? Jeg er lige ved at tro: Nej. Jeg tror ikke, at jeg gider at sende dem. I hvert fald ikke så mange som vi plejer.. 8 kroner pr. brev er jo en formue! I hvert fald når der er 15-20 julekort, der skal sendes. Psh. Jeg må tynde lidt ud i det. Kinda. Selvom alle venter et fra os. Der skal være et billede på! Jeg vil tage et billede af René og mig, få det fremkaldt i så og så mange kopier, og lave et sjovt kort ud af det! Skal bare lige finde på en genial idé til layout  først. Nå,jamen så lad mig være den første til at ønske alle en glædelig jul!