Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 5. februar 2016

How Adam holds his appearance

Det er helt utroligt! Jeg er sååå sulten! Jeg stod op klokken 12, fordi jeg skulle lave morgenmad. Jeg lavede 4 rundstykker, 2 til hver. Siden da har René spist 2 rundstykker mere (vi har ikke haft andet), og så ringede Anna og spurgte om vi ville have pizza. Vi bestilte pizza klokken 19:40, og nu er der gået en HEL time, og vi er begge to så skide sultne at vi er ved at dø! Jeg har ikke spist noget siden der omkring 12:30, og Anna plejer at være gået i seng nu, og pizzabuddet har først lige ringet på nu. Damn...

Til gengæld har jeg fået en post af vildt lækre (af udseendet, jeg har ikke nået at smage dem) røde æbler af Anna. Jeg glæder mig til at dykke ned i dem efter vi har spist. Vi skal se en film, men jeg ved ikke hvilken. Vi har snakket om "Blended". Det er lidt pudsigt, faktisk, for vi kom til at snakke om John Malkovich, fordi han har lavet en række af gode film, men "Being John Malkovich" var ekstrem dårlig. Adam Sandler har lavet tonsvis af gode film, men de har alle det samme stempel: "Romantisk komedie". Han er dygtig, han laver gode film, men kan han reelt lave andet end rom-com af variabel slags? Min yndlings vil nok altid være "The Wedding Singer", selvom jeg kun har set den en enkelt gang, og derefter "Anger Management", men det er mere fordi Jack Nicholson virkelig bare er så genial at filmen ikke KAN fejle. Men "Don't Mess With The Zohan", "Big Daddy", "Happy Gilmore", "The Waterboy" (nummer 3!), "Mr. Deeds", "50 first dates", "Little Nicky", "Billy Madison", "Click" og den første film, jeg nogensinde så ham i: "Airheads" - man, I had a crush on Brendan Fraser after seeing that one! Haha! "Airheads" er den fedeste musikfilm. Eller film om et band, burde man måske snarere sige. Jeg elsker den SÅ meget! Amy Locane er med, Steve Buscemi også, og de skaber bare magi! Amy er så ikke med i bandet, "The Lone Rangers", men hun er kæreste med Chazz, og de passer bare så godt sammen. Haha. Jeg kan ikke huske, hvad Sandlers karakter hedder, men det er vist "Pip", og han fungerer også som "poolman" ved siden af, hos de rige rundt om i byen, og han scorer da også sekretæren på bossens sofa. Haha. Pip er den lækre i bandet, Chazz er den virkelig cool i bandet, frontmanden, og Steve Buscemi spiller vel egentlig bare "mellemmanden", manden i midten. Han har en tendens til at blive lidt småvred på Pip, som er hans lillebror. Han er en smule vulgær, også. Han er herlig. Dejlig film. Faktisk, det år, den film udkom, i 1994, deltog jeg i en konkurrence i det danske musikmagasin MIX, som vistnok udkom 1 gang om måneden, og jeg vandt sgu! Men det var en nederen præmie. Det var fedt nok at vinde soundtracket til filmen, selvom der kun er enkelt god sang på, men ud over soundtracket, var der traileren til filmen på VHS samt en T-shirt med filmplakaten trykt på maven, men den var af virkelig dårlig kvalitet, og efter kun en enkelt vask blev syningerne skæve. Men jeg var vinderen! Jeg har ikke vundet noget, jeg har deltaget i, siden. Hehe. Andet end de der skrabe-julekalendere, min farmor har givet mig hvert år så langt tilbage jeg kan huske. Det har nok været, da de startede med at lave dem. Jeg får en til jul hvert år, og jeg vinder 50 kroner hvert år. Den er næsten stensikker. Nogle gange vinder jeg lidt mere, men så er det som oftest fordi jeg, efter jul, når den er færdig og afleveret, køber et almindeligt skrabelod, og hvis der er gevinst på det, tæller jeg det med til det på julekalenderen, og er der ikke, jamen, så er det jo bare lige som det :)

YAY! René vil gerne se "Airheads" med mig i morgen! Jeg har ikke noget dvd-drev i min computer pt., og han købte den til mig sidste år. Hell yeah! Og jeg har tjekket - Steve Buscemis karakter hedder Rex. Just so you know.



De var søde dengang, ikke? For 22 år siden? Dengang var Adam Sandler kun 28 år.  Er det ikke vildt at tænke på at Adam Sandler, og jeg mener skuespilleren Adam Sandler, som altid opfører sig sært i sine film, fylder 50 år i år? Det er så sært... Det betyder at min mor eller far var 16 år, da Adam først så verden! Vild... Det kan jeg slet ikke komme mig over... Hvordan ser han ud nu? Jeg må finde et billede.
Man kan godt se forskel, men han har da holdt sig meget godt - på 22 år? Ellers er der bare en plastickirurg, som er blevet rigere - det er jo set før. Haha.

Jeg har ikke ret meget musik med ham der Mr. Alice Cooper, men i mange år har jeg haft "Trash" og "Hey Stoopid" liggende uden jeg egentlig har hørt dem. Da jeg skulle sammensætte min BADASS ROCK spilleliste inde på Spoitify, tænkte jeg, at jeg sgu da ligeså godt kunne smide nogle flere sange end dem, jeg plejede at lytte til, på. Og han er faktisk meget god. Eller var, de er jo tilbage fra 1989 og 1991, så vidt jeg husker, eller omvendt. Jeg har hørt noget fra "Welcome 2 My Nightmare" som er fra 2011, og det er rigtig godt. Så han kan stadig, ham Alice. Han har startet et band, Hollywood Vampires, sammen med Johnny Depp. I går blev han faktisk 68 år gammel. Wauw. Han har været aktiv i musikbranchen i 53 år - siden han var 15. Det er alligevel noget at være stolt af. Han har arbejdet sammen med Guns N' Roses, Megadeth og Marilyn Manson, som alle tre er bands, der ligger eller har ligget meget højt på min yndlingshylde. Han har også arbejdet sammen med Ozzy Osbourne, og meget af hans bands materiale fra 70'erne, som f.eks. "School's Out" er jo fedt, og hans eget solomateriale har også meget godt iblandt sig. Jeg vil helt klart sige, at Alice Cooper er COOL. Måske skulle vi have en cheeringkalender herinde, så vi kan følge med i, hvem der her fødseldag hvornår! Haha. Adam Sandler har fødselsdag 9. september. 13. september har Dave Mustaine fødseldag, det er manden bag, foran, ved siden, oven på og neden under Megadeth. Mustaine ejer Megadeth. Måske ikke på Axl Rose og Guns N' Roses måden,  men uden Dave Mustaine er der intet Megadeth. Og Jeg skal ikke være bleg for at indrømme, at Dave Mustaine var min første kærlighed.  Selvom han er en amerikansk heavy metal sanger/guitarist, 17 år ældre end mig. Jeg var vidst lidt omkring 20 år, da jeg fandt ud af, hvor gammel han var. Alligevel tænkte jeg, at vi nok godt kunne få det til at gå alligevel. Haha. Idioti. Som om det nogensinde ville ske. Jeg er i øvrigt glad for, at det ikke gjorde :) Men han er også en dejlig herre, og han bliver jo så 55 år i år. Og min mand bliver 40. Det er nogle gamle gutter jeg omgiver mig med - de andre er bare i hovedtelefonerne, min mand skal jeg tage mig af døgnet rundt.

Han har lige været herinde. Han har været nede og købe ind, så vi har brød og pålæg til weekenden, så kan vi bestille mad i næste uge, og han har fået så ondt, at han mener at jeg skal til at rende med "FLASKEN" igen. Det er den der 2-liters sodavandsflaske, vi har skåret toppen af, og som jeg kan holde under "ham", når han skal tisse. I starten da, da han skulle vænne sig til at bruge den, var det meget svært for ham. Til sidst satte jeg nogle sorte streger på, og skrev tal op til 5. De nederste streger/tal sidder forholdsvis tæt, men 3, 4 og 5 er ret langt fra hinanden, og selvfølgelig er der et stykke fra 5 op til kanten. Og dertil, hvor hans urin kan matche, f.eks. 3, som er det mest normale, jamen, så ryger der en betaling på 3 kys af. Tisser han kun 1 streg, skal jeg kun have 1 kys, tisser han 5 streger, skal jeg have 5 kys. Så er det lidt sjovere. Hehe. Det kunne egentlig være hyggeligt nok, hvis det skulle foregå igen, selvom jeg godt ved, at René absolut ikke er enig, og jeg ved jo godt at det blandt andet lægger et pres på mig, fordi jeg skal stå til rådighed hele tiden, 24/7, parat til at tappe. Men sådan er det. Jeg har valgt at støtte René i at han ikke skal have hverken kateter eller hjemmehjælp (på nuværende tidspunkt), og det står jeg 100% bag. Jeg ønsker det ikke for mig selv, og jeg ønsker det ikke for René. Jeg kan godt tage mig af min mand, selvom det kræver ekstra kræfter, jeg ikke altid har. Men til alt held er der opfundet Pamoler og Iprener, så jeg skal nok klare det. Vi skal nok klare det, René, Emma og mig. Vores lille familie her. 

Også selvom her er så tomt, koldt og ensomt efter juletræet er væk. Jeg har lyst til at sætte det op igen. Jeg må nok hellere få sat noget op i det hjørne, inden jeg i søvne får pakket kassen med træet frem og sat det op. Haha.

Jeg tror at René sover lige nu. Han skulle ellers ikke sove, han sagde at han så film. Shame on him.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar