Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 11. februar 2016

Sover I også hos tandlægen?

Jeg var bange for, om jeg var præsentabel i dag. Jeg skulle til tandlægen, og kradset hul i min hud flere steder i ansigtet, og har derfor sårskorper flere steder, forholdsvis store. Min svigerfar og svigermor skulle køre os hjem fra tandlægen, og var så søde at invitere os ud at spise. Jeg lagde, synes jeg selv, en pæn, anstændig makeup. Jeg forsøgte ikke at dække sårene, fordi jeg har ikke noget makeup, jeg kan gøre det med, så det ser naturligt ud. Vi blev hentet af en flextransport, som jeg havde bestilt, og jeg sværger, han var ude på at slå mig ihjel. Han kørte som en sindssyg hele vejen til Solrød fra Køge Sygehus - han skulle lige sætte en anden kunde af før os. Men da han var kommet af, kortsluttede der et eller andet i chaufførens hoved, og så kørte han bare med 500 kilometer i timen, og jeg måtte sidde og holde fast på håndtagene på sædet foran, selvom jeg sådan set havde selen på. Det var meget ubehageligt, selvom han var venlig, og kaldte René for "men væn". Han kendte jo så også kun mit navn.

Tandlægen - gik fint. Jeg var lidt bekymret til at starte med, men det er som om at tandlæger bare er så ufatteligt beroligende. Er det ikke rigtigt? Det eneste, man bekymrer sig om, når man skal til tandlægen, er, om man kan få delt sin regning i 2, hvis man skal have lavet et eller andet som koster så meget at man ikke har råd. Jeg faldt i søvn i tandlægestolen i dag. Jeps. Mens jeg fik renset tænder. Jeg vågnede med et sæt, fordi min ene arm svingede ud til siden og ramte min tandlæges lår. Tror jeg. Jeg ramte i hvert fald noget. Og så fik jeg besked på, at jeg havde en lille smule tandkødsbetændelse på indersiden i undermunden til venstre, og at jeg skal børste meget kraftigt indtil næste gang, jeg bliver indkaldt til eftersyn, hvilket efter standard bør være august. Jeg har af og til nogle isninger, men der er intet i vejen med nogen af de tænder, der hvor isningerne er, så min tandlæge gav mig en tube med Sensodyne Rapid og sagde at jeg skulle bruge det, det var rigtig godt, og at jeg, hvis jeg i en periode, eller "bare sådan lige har isninger", kan smøre det på tænderne som en slags salve. Men jeg gik derfra med en regning på 520,39 kr, og dette smil på læben:
Nyrensede tænder er absolut den bedste følelse i verden, og at der ikke blev lavet andet, sådan rigtigt, end en tandrensning og to tandrodsrensninger, gjorde mig naturligvis lidt ekstra glad.

Bagefter skulle vi jo så ud at spise med mine svigerforældre. Fordi René brugte en halv time længere end forventet hos tandlægen - han skulle lige have lavet et lille hul, og hans forældre var kørt hjemmefra med en forventning om at vi var færdige til aftalt tid, dukkede hans mor op hos tandlægen mens vi var ved at betale, for at brokke sig over at vi endnu ikke var kommet ned. Da hun så mit ansigt, spurgte hun i sjov om René havde slået mig med et bræt, men så var det ligesom afgjort - jeg var ikke i stand til at tage ud på en restauration og spise. Så vi tog hjem til René og mig, som så gav pizza i stedet. Min svigermor var fuldstændig vild med maden, hun havde aldrig smagt så god en pizza. Så thumbs op til Byens Pizzeria & Kebab House. Det er der, vi plejer at købe fra.

Jeg har fået købt en ekstern harddisk på 1TB for kun 399 kroner, og pakken indeholdt en ekstra USB-stick på 8GB, som man fik med i prisen ganske gratis. Det er et tilbud, som CDON.COM har lige nu. Det er faktisk utrolig smart. Jeg bruger den eksterne harddisk som en backup - så jeg har kopier af de vigtige filer, jeg ikke kan miste, hvis min computer crasher, og min harddisk ikke kan starte op igen. Så har jeg mine vigtige filer på den eksterne harddisk. Jeg brugte i går 5-6 timer på at overføre 9,86GB billeder - der var i alt 54.159 billeder. Jeg har mange flere billeder andre steder på computeren, men den mappe er specielt dedikeret til billeder.
Så får den strøm direkte fra ens computer, igennem et USB-kabel, som følger med i pakken. Det er genialt. Jeg mener, at tilbuddet til 399 kr gælder måneden ud. Der er 29 kroner i fragt :) Jeg har ikke købt denne slags ting hos CDON før, jeg har kun investeret i musik og film derinde, men jeg har altid fået god service. Jeg har på fornemmelsen, at hvis jeg oplever problemer med min Intenso, skal jeg nok få opbakning. René har også købt en, og hans er stort set fuld nu. Han har jo en million spil, som han har købt og downloadet fra STEAMGAMES. De fylder en del. De kan snildt komme op og fylde 50-60GB for bare et enkelt spil. Og når man har så mange, som René har... Jeg regnede ud, at siden han oprettede sin konto i marts 2013, mener jeg det var, har han brugt ca. 12.150 kroner på spil. Og han kan ikke spille. Fedt, ikke? Haha. Han kan ikke sidde op i ret lang tid ad gangen, så han får ikke rigtig tid til at spille. Jeg tror, at han har det med spil som jeg har det med bøger. MUST HAVE!

I øvrigt... Jeg er sygt langt bagud med læsningen. Jeg lovede mig selv omkring nytårstid 2014 at jeg i 2015 ville læse 2 bøger. For ligesom at holde mig motiveret, men ikke sætte målet for højt. Jeg har læst en kvart bog. Det skal til mit forsvar siges, at jeg læser den sammen med René, og vi ikke altid er i stand til at koncentrere os samtidig. Men vi har altså, på et år, kun læst 25% af den illustrerede udgave af "Don Quijote". Og det er for dårligt. Jeg bør læse en anden bog i år.  Men hvilken? Der er så mange på min liste. Og min hylde. Jeg overvejer at skifte over til lydbøger, men... så går lidt af glæden af, ikke?

Jeg har set et afsnit af den højt skattede "Criminal Minds" her til aften. Psykisk syg gerningsmand som sædvanlig. Jeg kom til at tænke på... Hvad sker der mon, hvis jeg stopper med at tage mine piller? Altså, hvad nu, hvis jeg bliver en cat-killing, husband-murdering bitch, som bare ikke ser sig tilbage? Hvis jeg ikke længere har René, har jeg jo ikke noget at miste, men hvis jeg er tilpas syg, kan jeg måske ikke forstå, at det så vil være mig selv, der er skyld i, at han ikke længere er der? Kan I se, hvad jeg mener, eller er det for "specielt"?

Jeg spurgte René, om han mente om jeg ville udvikle mig i den retning hvis jeg stopper med at tage mine piller. Han sagde, at jeg jo ikke er "syg på den måde". Men jeg har truet en på livet en med en kniv. Ken. Jeg holdt en brødkniv mod hans hals. Det er fandeme synd for ham. Jeg ringede til ham mange år senere, fordi jeg gerne ville undskylde. Men han var naturligvis ikke villig til at mødes, det burde jeg have sagt mig selv. Ken, hvis du læser dette: UNDSKYLD. Jeg var depressiv, psykotisk og fuld. Jeg var en idiot, og jeg er ked af, at jeg gjorde dig bange. Det er sgu også snart 20 år siden, mand.... Eller noget. Ikke at det gør en forskel.


2 kommentarer:

  1. Jeg kan forstå at du troede chaufføren ville slå dig ihjel. Men det kan jeg love dig at det vil han ikke. Han har sikkert bare haft travlt.

    Jeg tænker på om du er blevet udredt for autisme eller aspergers syndrom. Jeg siger ikke at du har det, men når jeg har læst din blog synes jeg at nogen af de ting du skriver om din barndom osv. kan lyde som symptomer på autisme eller aspergers syndrom. Måske var det en god ide at spørge din psykiater om det?

    SvarSlet
  2. Hvad tænker du på? Sådan, mere specifikt, hvis du kan give mig et eksempel? Jeg har selv en følelse af, at jeg har haft F20'en hele mit liv, men det er ikke blevet undersøgt. Jeg fik bare en konkret diagnose som 20-årig, fordi jeg søgte om pension.

    Lægerne inden for psykiatrien er ikke meget for at sætte labels på folk, og derfor sætter de nødigt en konkret diagnose - det var, hvad jeg fik at vide. Men det er 16 år siden. Jeg tror ikke, med mit kendskab til de to diagnoser, at jeg har nogen af dem. Jeg er ofte i tvivl om hvorvidt jeg overhovedet skizofren. Jeg har tænkt over, at det muligvis har fulgtes med min epilepsi.

    Men igen: jeg har minder tilbage fra en tidlig alder, hvor jeg ikke har haft nogen at holde fast i. Hvis du mener at det er fordi mine minder om, hvad der skete dengang jeg var yngre måske er "forkerte", vil jeg med det samme sige nej, det er de ikke. Min mor og jeg har ofte talt om dem siden hen, i mit voksne liv.

    SvarSlet