Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 25. februar 2016

Kramper - øv!

Jeg har kramper i dag. Myoklone ryk. Jeg har spildt et glas juice, tabt et rundstykke og har voldsom hovedpine. Jeg tror, at det er kommet sig af, at jeg for op af sengen for at tage telefonen, mens jeg faktisk sov. Klokken var 9:30, og jeg havde sovet i ca. 10 timer. Jeg burde ikke have kramper. Men det har jeg så. Jeg skulle bare have ladet den ringe. Men jeg ved godt, hvorfor jeg tog sådan på vej. Jeg håbede at det var min mor. I en tågedrøm håbede jeg, at det var min mor. Men det var ikke min mor, det var MOR, som vi var nede hos i går, og som ville sige, at hun havde været inde på Emmas blog og fortælle mig, hvor sød den er. Hehe.

Men dårlig idé for mig at tage sådan på vej.

Nu sidder jeg så her, og jeg bliver nok nødt til at gå i seng igen, fordi jeg har de stupide kramper. Jeg føler mig nervøs og usikker. Jeg er bange for at falde.

Okay. En lur og en pizza senere, sidder jeg så her, med Type O Negative i ørerne og nyder tilværelsen som ... wannabe writer.  Jeg går i gang med at skrive videre på min historie om lidt, den, jeg startede på i forgårs, men jeg ville lige komme med en opdatering. Jeg skal også have skrevet til visse personer i mit liv, som jeg har svigtet uden anden grund end depression. Og det er ikke en gyldig grund. Men jeg vil skrive nogle breve til folk, tror jeg, og se om jeg ikke kan få dem sendt ud i løbet af næste uge.

Ellers går det stille og roligt, jeg har fået det meget bedre, og jeg har ikke ondt længere. Penicillinen har åbenbart hjulpet på hvad det end er, jeg har fejlet. Good for me :)

Jeg vil gemme noget til mine breve, og derfor slutter jeg HER.

4 kommentarer:

  1. Myoklone kramper kan godt komme selvom man sover 10 timer. Specielt hvis man sover uregelmæssigt, altså vågner på forskellige tidspunkter af døgnet eller ikke sover lige meget hver nat, sådan har jeg forstået det. Nogle kvinder med epilepsi har oftere anfald i forbindelse med deres menses, typisk i dagene op til deres menses eller op til deres ægløsning.

    SvarSlet
    Svar
    1. Med de myoklone kramper mener jeg de epileptiske myoklone kramper.

      Slet
  2. Undskyld, jeg har slet ikke set din kommentar før nu - det er jeg ked af. De myoklone ryk - eller kramper,som jeg kalder dem - kommer generelt bare ved opvågning og uregelmæssig søvn. Jeg har læst et sted, at man skal sove 8 timer i døgnet på samme tidspunkt hver dag for at mindske risikoen. Det gælder i hvert fald for JME. Man skal også spise regelmæssigt. Man skal i det hele taget gøre alt så regelmæssigt som overhovedet muligt, og jeg kan ikke erklære mig skyldig i noget af det. Jeg lever som vinden blæser, selvom jeg selv føler at jeg gør et godt forsøg på at ændre det til det bedre. Men når man er træt hele tiden, bliver man nødt til at sove, og jo mere man sover, jo mere træt bliver man...

    Jeg har personligt ikke nogen sammenligning med min menstruation og mine kramper (jeg fører skema over begge dele) og kan ikke se nogen sammenhæng. Det var der så denne gang, og jeg er sikker på, at du har ret, når du siger at andre kvinder kan have det.

    Men tusind tak for dit svar, og undskyld at jeg ikke havde set det. Jeg har ikke været herinde før i dag.

    SvarSlet
  3. Det er helt i orden :) Jeg er heller ikke altid så hurtig til at svare. Undskyld hvis jeg somme tider har glemt at svare dig.

    SvarSlet