Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 6. februar 2016

TILLYKKE AXL!

I dag kan vi sige et kæmpe

TILLYKKE

med de 54 år til AXL ROSE! Yay! Han har haft meget modstand. Han havde nogle venner, som han skabte magi sammen med, og kaldte det "Guns N' Roses". Men selvom han havde hele verden lagt fladt for sine fødder, var det bare ikke nok. Axl kunne ikke få nok af noget som helst. Så han ødelage bandet indefra med sit enorme ego.

Deres videoer, som før var simple rockvideoer, blev nu store produktioner, hvor Axl skulle svømme med delfiner og spille på piano i en koncertsal og alt muligt, som intet havde med deres Rock N' Roll rødder at gøre. Så bandet ditchede ham. Men han havde et holdt på dem. I hvert fald på navnet, for det ejer han rent faktisk. Axl udsendte en meddelelse om, at der snart ville komme en ny Guns N' Roses plade, med et nyt band, og at pladen ville komme hedde til at hedde "Chinese Democrazy". Det tog ham 10 år at lave den, og i mellemtiden skete der frygtelige ting med Axl. Han gik fra at være relativt tiltrækkende, til at ligne ... noget der ikke bør ses i dagslys.
Jeg siger det med det samme: Jeg vejer sikkert mere end Axl, og jeg er ligeglad med den slags. Men jeg forstår ikke, hvorfor han vælger at fremhæve det med sin bandana omkring det der viltre hår, der ligner noget, der er løgn? Og hvad skete der med den der plasticoperation? Hans ansigt ser helt forkert ud, og en hvid rock n' roller med rødt hår bør ikke forsøge sig med med afrofletninger. Han var så køn, dengang han var ung. Men okay; de fleste mennesker er kønnere som unge, end de er som gamle. Og selvom 54 år ikke er decideret "gammel", så er man alligevel ved at være "ældre".

Men Axl har formået hat skrue mange gode sange sammen hen over de få år, Guns N' Roses "as we all know and love 'em", eksisterede. "Appetite For Destruction", "Gn'R Lies" og "Use Your Illusion I&II" var jo fantastiske plader. I hvert fald Appetite og Use your Illusionsene. Deres sidste, gispende forsøg på en plade, var jo "The Spaghetti Incident", som kun bestod af covernumre.  Jeg må erklære, at jeg som ejer af den, kun har lyttet til den 2-3 gange siden 1993, da den udkom, og stadig egentlig tænker at "Since I Don't Have You" er den bedste sang. Den er oprindeligt lavet af bandet The Skylinernes, og deres version er viiirkelig kedelig. Men sangen er også fra 1959. Ikke at det betyder noget, men pop fra den tid er generelt ret kedeligt. Slashs guitar gør også sangen 10 gange bedre, så jeg kan kun sige, at Axl og Slash var et godt team.
Jeg sætter Guns N' Roses version af "Since I Don't Have You" ind, og ønsker AXL ROSE tillykke med hans 54 år. Der var vist ikke så mange, der troede du ville nå så langt :S

Ingen kommentarer:

Send en kommentar