Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 19. februar 2016

Status - efter lægen

Er det ikke utroligt, at man kommer ned til lægen, møder en ny læge for første gang, fortæller hende om ens symptomer, hun stiller en diagnose, man husker at gøre hende opmærksom på at man tager anden medicin, man kører hjem, spiser morgenmad, tager på apoteket, kommer hjem med pillerne, åbner æsken, og trækker indlægssedlen ud, og på forsiden står der nævnt, at man ikke må tage det, hvis man fejler en af de sygdomme, man er i behandling for, og tager noget af den slags medicin, men tager. Og endda en ekstra en, som bare er på "advarselslisten". Så ringer man til sekretæren hos ens læge, som ringer til lægen, der giver besked om, at hun har sagt at det er okay, og så er det okay.

So what the fuck. Jeg har kold lungebetændelse og skal i løbet af de næste 10 dage tage 300mg Surlid hver  morgen. Lige nu har jeg skideondt, og jeg burde ikke sidde her, foran min computer, men jeg er sååå træt, og jeg ved, at hvis jeg går ind i soveværelset og lægger mig i min selv for at "strække mig ud", falder jeg i søvn, og jeg har lovet René at forblive vågen, så han kan holde øje med mig. Bivirkningerne ved de der pillerne er nemlig grove, og især fordi der er så mange, af dem, hvor man ikke har en idé om hvad hyppigheden er. NOT COOL!

Jeg fryser også skidemeget lige nu. Det minder mig om, at vi, bortset fra 15 kroner, har fået 5.000 kroner tilbage i varmeregnskab. Yay. Det er da altid noget. Vi vil gemme dem, og bruge dem på noget, der er virkelig vigtigt, når den tid kommer. De bliver trukket over huslejen, hvilket egentlig vil sige, at vi dybest set ikke skal betale noget i husleje i næste måned, eller hvornår de penge nu bliver udbetalt. De kommer ikke direkte ned i min lomme.

Jeg kan slet ikke komme mig over, at jeg har fået lungebetændelse. Hvad sker der for det??? Det har bare 100 år siden jeg sidst har haft lungebetændelse. Jeg har virkelig brug for ynk lige nu, fra min mor. Rikke 5 år. Hehe. Jeg ringer ikke til hende, dog.  Jeg er (snart) 36, jeg bør kunne klare at ynke mig selv  :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar