Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 3. februar 2016

Kinky stuff og post fra tandlægen!

Hello... Is there anybody in there...? Jeg er lige vågnet, og det værste ved det er, at klokken snart er halv et. Klokken er 12:25. Jeg har ikke været oppe før, og jeg gik tidligt i seng i går. Utroligt, ikke?

Jeg har set "The Office" færdig. Genial serie. Virkelig morsom, og anderledes fra, hvad jeg er vant til at se på. René og jeg havde aftalt, at vi efter "The Office" skulle se "Game of Thrones", så det havde jeg sat næsen op efter. Men 10 minutter, hvis så langt, inde i det første afsnit, blev jeg så pisseskræmt af en lille pige med blå øjne, at jeg begyndte at græde og bad René om at slukke for lortet. Så nu skal jeg ikke se mere "Game og Thrones". Jeg føler mig virkelig latterlig.

Og her til eftermiddag, vågnede jeg fra en drøm, der gav mig en orgasme. Bogstaveligt talt. Hvilket var ret heldigt, fordi jeg så opdagede i tide at jeg skulle tisse. Drømmen gik ud på, at Toby fra tv-serien "The Office", Paul Lieberstein
(I rollen som Toby Flenderson fra "The Office", 
billede taget fra IMDb)

var en superlækker geek i mine øjne. Jeg har et eller andet med nørder, jeg tror at det måske nok også er derfor jeg fandt René værdig til min kærlighed for så mange år siden - nu tænker jeg ikke på ham som nørd længere, men han er mere end værdig til min kærlighed alligevel. Nå, men Toby og jeg var med i en tv-serie, lidt som "The Office", og jeg fortalte ham off-camera, at jeg var vild med ham. Efter dagens indspilninger tog jeg med ham hjem. Han bestilte nogle sorte stilletter, en sort underkjole med hvide blonder og en blond paryk til mig, som blev leveret samme dag. Pludselig bankede det på døren, og så var det hans venner, der ville ind. Det var nogle fyre af mellemøstlig herkomst, som havde cola og chips med, men Toby sagde nej, og jeg formåede at spærre døren og få den låst, mens Toby pakkede sit (mit) tøj ud. Det var så meningen, at vi skulle have sådan et "rollespil", og jeg skulle snakke tysk. Jeg hader tysk, jeg synes, at det er et grimt sprog. Men jeg lover jer for, at jeg fik en orgasme der sagde spar 25. 

Måske har jeg alligevel mere lyst til sex end jeg egentlig tænker til daglig, men jeg har for mange smerter, og det har René jo også...Og hvis jeg endelig skulle vælge en fra "The Office", som jeg kunne falde pladask for, bare alene fordi han var den største geek af dem alle, ville det være Rainn Wilson i rollen som Dwight Schrute. Damn, jeg ELSKER Dwight. Og Jim Halpert, som er den eneste "rigtig" charmerende, altså, sådan fysisk OG vittige plus romantiske og bare "all-in-one-guy", som bliver spillet af John Krasinki. Good God he is delightful!

Nå. Man må ikke gøre mænd. til objekter. De er mennesker ligesom alle os andre. De fleste af dem, i hvert fald. Jeg har hørt rygter om, at der lever aliens iblandt os, som har taget menneskeform - og det kunne jo meget vel være i form af mænd, da de (mænd) som oftest stadig ses som det stærke køn. Det er faktisk ganske interessant. Jeg burde undersøge det nærmere. Sådan, nærstudere det. Alt det dér med rumvæsener. Folk er skøre, hvis de tror at der kun er os. Det kan jeg godt sige, for jeg er en certified crazyass mental patient. Der er andre derude. Men folk, der (som f.eks. René) siger, at de kun kan være klogere end os, er ignorante. Hvorfor er vi de dumme, fordi vi ikke har fundet dem endnu? De har sgu da heller ikke fundet os. Og hvis de finder os først, hvem siger så, at de vinder en eventuel magtkamp? 

Jeg vil gerne henlede opmærksomheden på: "The Watch". Filmen med blandt andre Ben Stiller og Vince Vaughn. Hvilken vidunderlig film! En virkelig, virkelig sjov, spændende og bare i det hele taget underholdende film med en sjov gæsteoptræden af The Lonely Island. Filmen bør ses. Jeg har selv set den 3 gange. Jeg kan godt se den 3 gange mere. Den er det værd. 

I morgen eller på fredag kommer der til min dør et postbud med 2x 1TB harddisk + 2x 8GB USB nøgler. Det er noget, René har valgt at købe, efter han har tænkt over tingene i nogle timer i mandags. Der er en harddisk og en USB nøgle i hver pakke, og jeg har bestilt 2 pakker. En til os hver, så vi begge to kan få mere plads. Jeg har kun 13,4GB tilbage af plads på min nuværende harddisk, og den er ved at nå enden af sit liv. Min USB nøgle er på 8GB, men jeg har så meget, at 8GB bare ikke er nok, og jeg skal også fokusere på, hvad jeg skal vælge at gemme og sådan noget. Skal det være bestemte musiknumre, bestemte billeder, bestemte tekster osv., -  alt det vil jeg gerne undgå. Så 1TB harddisk er en rigtig god løsning for mig lige nu. Renés computer er ved at stå af, så han tør ikke at slukke den. Den har været tændt non stop siden først i januar. Så vi forlader helst ikke lejligheden begge to samtidig, hvis vi kan undgå det, i længere tid ad gangen. I tilfælde af, at her skulle opstå brand inde i Renés computer. Min computer fylder 11 år i år, Renés er tilbage fra 2007, så den bliver kun 9. De er begge to modeller fra sidst på året i det år, de hver især udkom. Jeg har en HP, Renés er en Medion. Vi har faktisk flere virkende computere stående, der er klar til brug, der bare lige skal sættes op med software, det er bare ikke blevet gjort endnu. De virker upåklageligt, og er endda bedre, hardwaremæssigt, end det er er i dem vi bruger til daglig på nuværende tidspunkt. Det er nogle vi har fået af Renés forældre, som ikke skulle bruge dem længere, fordi de havde købt nye. Jeg mener at vi har 3 fuldt ud fungerende computere, men muligvis 4. Vi har bare så nogle småproblemer, i og med René smider med sine mus, og de kan altså ikke tåle det i længden. Så hun er hans elskede Razer gået i stykker. Razer har naturligvis lavet mange mus, og jeg kan ikke huske hvilken Renés var. Men i en af kasserne med hans endeløse computer-rod, har han fundet en lasermus, så det er jo godt nok. Jeg tror, at han er tilfreds nok med den, selvom den ikke er lige så godt som den han havde før. Men vi står alligevel ved et sted, hvor vi skal have skiftet vores keyboards og mus ud. Jeg er mere end lykkelig for et trådløst keyboard, fordi det gør, at jeg lynhurtigt kan skabe plads til andre ting  på mit skrivebord. Og min mus... Den kører på 10. år nu, tror jeg, det er en Logitech, men jeg kan ikke længere huske modelnummeret. 
Jeg købte den i en eller anden lille snusket røverbutik i Solrød for - ja, 10 år siden, og jeg gav 300 kroner for den. Den kom i en Logitech æske, ret nødvendigt for en Logitech mus, med noget software medfølgende, så jeg kunne installere den, samt sådan en USB tingest, så jeg har mulighed for at "connecte" musen til USB-porten. Ikke fysisk, men sådan.. Jeg er ikke teknisk, men jeg kan på den dér dims trykke på "connect" og så finder den musen, og så kører det. Der hvor der er vist et halvt tomt batteri, er der jo et lille diode-lys. Det bliver rødt, når der er for lidt batteri i musen. Så sætter man 2 AA batterier i, så bliver den grøn for at tilkendegive at den virker, og så bliver den sort igen. Hvis man ikke skifter batterier med det samme når man opdager at den er rød, kommer der en advarsel frem på ens skærm. Man kan naturligvis ændre på, hvor hurtigt musen skal køre og sådan noget, men jeg har altid brugt de forprogrammerede indstillinger. Jeg elsker denne mus, og jeg vil ikke af med den, men René er ikke meget for at jeg har den. Om det er fordi det er Logitech eller om det er fordi den er trådløs, ved jeg ikke. Han er imod begge dele. Men den ligger godt i hånden, og der er ikke 500 knapper på siden, som der er på alle de nye slags gamermus. Ja, det var der jo også på den ældgamle, René fik smadret til sidst. Den mus, der, som jeg har... Den er jeg bare så glad for. De 2 batterier, man sætter i, holder rundt regnet i 1-1½ år. Det synes jeg er HELT, helt fair. Det ville selvfølgelig nok være mere, hvis jeg var gamer, men så havde jeg nok heller ikke købt den mus. Det, som skete var, at jeg flyttede hjemmefra i april, og i september samme år stod min monitor pludselig af, jeg kunne ikke få det dumme lort til at virke, så jeg lavede et emergency-call til min far, som kørte mig til en TDC-butik i ... Det var vist i City 2 i Høje Tåstrup,  og så købte jeg en LED-skærm, den kostede 4.000 kroner, og omkring marts året efter stod min mus pludselig af. Og der var der netop åbnet den der computerbutik i Solrød, hvor jeg jo boede. Så det var naturligt for mig at cykle derned. Men man kan godt se, at den venstre museknap er blevet lidt slidt :D Den har sådan en hvid plet, midt i al det der sølvmaling.

Jeg er lidt irriteret, for jeg skal have lagt vasketøj på plads, så jeg kan pakke til i morgen. Vi er blevet enige om, at vi bliver nødt til at skrive ned hvad der bliver lagt til vask, fordi vi mister ekstremt meget tøj. Strømper og trusser især. De forsvinder fandeme som dug fra solen. Jeg tror, at jeg vil lave en reel optælling i dag, og lægge det beskidte til vask og det rene på plads. Og så skriver jeg en liste over de ting, der kommer med over i vaskeriet, og så må jeg få taget mig sammen og få pakket vasketøjet ud med det samme, når "hun" kommer tilbage med det. Så kan René med det samme gå hen og kigge, hvis der mangler noget.

Det er noget, jeg bør gøre nu. Jeg har også leveret et langt indlæg denne gang, om intet, endda, og jeg har oven i købet folk "on hold" som jeg skal have skrevet til. Jeg har fået et brev fra min tandlæge. Han har skrevet dette:

Kære Rikke og René. 
Tak for jeres muntre julekort. 
Vi glæder os også til at se jer igen :)

- og så har han underskrevet det og sendt det med god, gammeldags snailmail. Aaaww... Så bliver man ekstra glad for at lægge sine penge der 2 gange om året :)

Forsat god - hvad I nu laver!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar