Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 7. maj 2016

Flytter til Køge

Jeg har været så spændt på min fødselsdagsgave fra René, at jeg har været inde på amazon.co.uk for at læse om bøgerne. Jeg har jo fået 4 bøger, eller, de er ikke kommet endnu, jeg har på fornemmelsen at de kommer på onsdag. Det vil være awesome!

Jeg har fået "The Douchebag Bible", skrevet af TJ Kirk, som også er kendt som The Amazing Atheist på Youtube. Jeg har også fået "The God Delusion", skrevet af Richard Dawkins, samt "God Is Not Great: How Religion Poisons Everything" skrevet af Christopher  Hitchens, og som rosinen i pølseenden, "How To Have A Happy Cat", skrevet af Andrea McHugh. Sidstnævnte har jeg snakket om siden december, de tre andre er nogle, René har valgt, fordi han kender mig godt nok til at vide, at det er den slags bøger jeg elsker. Jeg har set den tv-dokumentar, som Richard Dawkins har lavet for... var det BBC? Den handlede i hvert fald om "The God Delusion". Fantastisk. Jeg har set den mange gange, på Youtube. Hvad angår kattebogen, er lidt i forkøbet, for jeg ved godt, hvad der gør Emma glad. Kan I huske at jeg fik den der kasse fra Lomax i går? I går aftes, lige inden jeg smuttede i seng, snuppede jeg dette billede af hende, hvor hun tog sig en virkelig intens lur.
Er hun ikke bare den sødeste? Aww... Man kan sgu ikke lade være med at elske hende! Bortset fra, når hun kradser på stolebenene fordi hun er sulten, når hun allerede HAR mad i BEGGE skåle. Så skal jeg ud og putte to stykker af det dér tørfoder i og lige ryste det lidt sammen, så er det interessant igen. Psh. Så bliver jeg irriteret. Men ikke så længe. She's just so adorable. 

Jeg er dybt, dybt og inderligt forelsket i den dér plade fra Chris Cornell, som jeg vist også skrev om i går, jeg har lavet en playliste med de allerfedeste sange fra den plade, jeg anmeldte, "Higher Truth", og det er som om jeg nærmest får abstinenser, når jeg ikke kan høre musikken. Er det ikke sært? I går, tror jeg, at det var, så vi "12 Monkeys", og jeg er simpelthen så vild med Bruce Willis. I forgårs så vi "Ni Fod Under" og "Ti Fod Under" - hvis man kan sige at han ikke er charmerende uden at lyve, er man ikke menneskelig. Men selv, når jeg sidder og ser film, som jeg elsker og selv har valgt at jeg gerne vil se, savner jeg musikken, og hvis René f.eks. skal på wc, skynder jeg mig at tænde for mine hovedtelefoner og musikken, jeg har måske kun 2 minutter, men det er stadig 2 minutter. Det Er vildt at den bliver ved med at sidde så godt fast. Men den er så pissefed. 

Jeg har fået en indkaldelse til Nykøbing Falster Sygehus' ortopædkirurgiske ambulatorium d. 23. maj, men det tager i hvert fald 1 time at køre derned, og jeg skulle være der 9:50. Det kunne jeg slet ikke overskue. Så min vejleder fra kommunen ringede til Sjællands Universitets Hospitals ortopædkirurgiske ambulatorium, som har ville taget mig ind en forundersøgelse om 2 uger, ca., jeg får tilsendt en ny tid i e-boksen. Hvis jeg skal opereres, går der op til 8 uger. Jeg har accepteret denne plan, for selvom det betyder ekstra ventetid, så korter jeg turen af med i hvert fald 50 minutter - hver vej. Derfor er det sådan, det bliver. Jeg håber virkelig ikke, at jeg skal opereres. Men jeg kan ikke løbe fra, at jeg har en gevækst af en art på mit ben, der ikke skal være der.  Den er til gene, den er begyndt at gøre ondt, det gjorde den ikke, da jeg gik til lægen med den for snart lang tid siden, men ... Ja. Det er sat i gang nu, så må vi se, hvad der sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar