Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 7. maj 2016

Og så slog det mig: Jeg er mærkelig...

What a day. I forgårs havde jeg fødseldag. Det var en strid dag. Startede ellers meget godt ud. Men den var hård. Det var bare hardcore fødselsdag hele dagen, og til sidst blev det måske nok liiiige en tand eller fem for meget.

Her til aften, fredag, har jeg knoklet i køkkenet, fordi det egentlig lignede en slagmark. Jeg kunne ikke komme til nogen steder, og jeg ved, at det går René rigtig meget på, når han skal derud og der ser sådan ud. Så jeg tog aftenen fri fra alt og gav det en tur. Det har taget mig næsten 3 timer. Hold da op, ikke? Jeg mener; vores køkken er ikke særlig stort. Der var bare rod og opvask og skrald og et beskidt komfur... Men det er nok til at det ser totalt uoverskueligt ud. I morgen, når jeg vågner, skal jeg sgu huske at tænde for opvaskemaskinen.

Jeg fik den pakke, jeg havde bestilt hos Lomax, den kom med pakkeposten i dag. Jeg havde bestilt 5 stikdåser med afbryder og 6 udtag, en pakke med 8 ruller Scotch Tape, en pakke med Post It (de der små nogle, der er lidt ligesom Scotch Tape, som er gennemsigtige, men med en farvet ende) og en rulle med 1.000 etiketter. Jeg havde kun én rulle herhjemme, nemlig, og jeg syntes at det var irriterende, at jeg skulle tage den med mig, når jeg gik frem og tilbage fra køkkenet og til mit skrivebord. Så jeg bestilte en til, så jeg kan have en begge steder. Men den pakke kom i dag, og pudsigt nok, kom pakkeposten da jeg var gået ud for at tømme postkassen. Jeg havde ikke set ham bakke op. Han sagde "Hej Rikke". Jeg sagde "Neej, er det en gave til mig?" Han svarede "Det ved jeg ikke, det er fra Lomax, det plejer at være sådan nogle kontorting, gør det ikke?" Og pludselig slog det mig: Ikke alle mennesker glæder sig som et barn fordi de har bestilt Scotch Tape, Post Its og en rulle med 1.000 etiketter:  Jeg er mærkelig.

Jeg er vild med kontorartikler. Jeg har ikke engang et kontor. Jeg bestilte for nogle måneder siden nogle hæfteklammer til min klipsemaskine. Jeg troede jeg fik en pakke med 100 styks i. Men der var faktisk 1.000 hæfteklammer i, det er en motherfucker stor æske. Og jeg blev bare så begejstret at mit hjerte begyndte at slå så hurtigt at jeg dårligt kunne få vejret. Det var samme bestilling, hvor jeg troede jeg havde bestilt 1 viskelæder, og der så ankom 20. Min første reaktion var lykke. Jeg har brugt 3 af dem nu, 1 af dem har jeg smidt ud, fordi Emma bed det i stykker, så teknisk set kører jeg på det 2. Jeg kigger ned i min æske med alle mine viskelædere, og jeg kan blive helt ekstatisk fordi kvantiteten af viskelædere betyder noget. Ligesom mængden af hæfteklammer. Det er cool at have de ting. Der er så mange ting inde hos Lomax, som jeg vil have, og DAMMIT jeg skal nok få dem købt med tiden. Men viskelæderne og hæfteklammerne er fra Creativ Company. Jeg bestilte en pakke med blyanstifter der også. 12 stifter, bestilte jeg - og fik 12 pakker med 12 stifter i hver! Åh! Hvis René havde været i nærheden da jeg pakkede den pakke op, skulle han nok have siddet med en stegegaffel for at holde mig på afstand. Jeg brugte mange stifter på det tidspunkt, men nu er jeg gået over til almindelige skoleblyanter. Hvorfor? Fordi jeg har fået en blyantspidser, der kan skrues fast på bordet af min dejlige mand. René er simpelthen så skøn. Jeg elsker ham så højt.

Jeg skal til neu.amb. på mandag. Det bliver interessant. Jeg har ikke været der superlænge. Vi har bestilt en bil. Smarte her har glemt at notere tidspunktet ned. Jeg kan godt huske, hvad tid jeg skal være der, men hvad tid vi bliver hentet, kan jeg fandeme ikke huske. Jeg har skrevet en cirka tid i min kalender, men det er nok smartest at ringe til Præ-hospitalet og spørge mandag morgen. Så vi ikke sidder og slet ikke er parate eller noget. Jeg har haft nogle meget små, kortvarige absencer mens jeg har været på Vibradox anden gang, dvs. mellem 28. april og frem til i går, hvor jeg havde det sidst, og i morgen (lørdag), hvor jeg tager sidste dosis. Jeg føler så heller ikke, at jeg er syg længere, men jeg har aftalt med min læge, at jeg skal til tjek efter kurens slutning, for at se hvordan det ser ud med lungen. Så det skal jeg også lige have bestilt tid til :)

Jeg har fundet mit yndlings-nattøj hos Ellos. Jeg shopper normalt mit tøj der, fordi det er det sted, jeg er vant til, og samtidig det sted, der har det grimmeste tøj til den billigste pris i de store størrelser. Jeg har fundet ud af, at Ellos sælger en tanktop med stretch, som er ekstra lang, og for 298 kroner, kan jeg få 3 af dem - der er nemlig 3 for 2's pris. Jeg har købt dem i sorte. De er noget så lækre at have på. De sidder naturligvis stramt til min krop, men det skider jeg på, for de er købt til undertøj/nattøj.  De har en dejlig længde. Lækkert! Love 'em!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar